Verzorging voor kinderen en baby's

BABYVERZORGING

Voor de babyhuid geldt: «less is more». De van nature heerlijk zachte babyhuid is zeer gevoelig en de bescherming barrière van de huid is nog niet volledig gevormd. Daarom heeft de babyhuid bijzonder verdraagzame ingrediënten nodig die deze voeden, beschermen en regenereren.

De babyverzorgingsproducten bevatten het beste van aloë vera, de gel, en biologische plantenextracten, waardoor deze zachter en natuurlijker dan ooit zijn. Gemaakt zonder parabenen, minerale oliën of toegevoegde parfum oliën.

KINDERVERZORGING

De huid van kinderen wordt enorm beïnvloedt door de steeds toenemende milieuvervuiling, wat zich vaak weerspiegelt in de toestand van hun huid.De talg- en zweetklieren moeten zich in de eerste plaats aanpassen aan de externe milieuomstandigheden, waardoor kinderhuid vaak naar droogte en irritatie neigt.

Kindertanden hebben speciale zorg nodig, omdat het glazuur kwetsbaarder is dan die van volwassenen en gemakkelijker kan worden aangevallen door cariën. Tandverzorgingsproducten voor kinderen mogen daardoor geen zuren of suiker bevatten, omdat deze het tandglazuur extra belasten.