Aloe Vera – Baby Lotion voor gezicht en handen

71251
€13,99
Op voorraad
1
Productgegevens
Merk: Lr Aloe via

šŸŒæ Verwen je gevoelige huid met onze extra milde, lichte crĆØme!

Onze crĆØme is speciaal ontwikkeld voor de gevoelige huid en bevat een combinatie van 40% aloĆ« vera-gel, organisch calendula-extract en panthenol om je huid te verzachten, hydrateren en voeden.
De formule ondersteunt de huidbarriĆØre en beschermt tegen vochtverlies, waardoor je huid er gezond en stralend uitziet.
Geniet van de kalmerende en verzorgende eigenschappen van aloƫ vera, calendula en panthenol, verpakt in een handige tube van 100 ml, en dit alles zonder toegevoegde parfumolie.
Ontdek zelf de zachte verzorging van onze crĆØme en geef je gevoelige huid de liefdevolle verzorging die het verdient!
#Huidverzorging #Gezichtsverzorging #AloƫVera #Calendula #Panthenol #GevoeligeHuid #ZonderParfum #Hydratatie

Verzorgende strelingen voor de zachte babyhuid

De babyhuid is gevoeliger dan de volwassen huid. Het heeft speciale zorg nodig om ervoor te zorgen dat het mooi zacht en resistent blijft. De milde LR AloĆ« Vera Baby Sensitive Face & Body Cream met 40 % AloĆ« Vera, Bio Calendula Extract en Panthenol voorziet de huid van vocht en ondersteunt de natuurlijke huidbeschermingsbarriĆØre.
Nog een pluspunt: Als u uw baby liefdevol verzorgt, verwen hem of haar dan tegelijkertijd met een warm welkome streling!

Toepassing

Breng LR Aloƫ Vera Baby Sensitive Face & Body Cream dagelijks en naar behoefte aan met zachte massagebewegingen op de huid van de baby.

Handig om weten

aloƫ vera
De AloĆ« Vera is een woestijnlelie en staat bekend als een “multi-talent” voor intern en extern gebruik. AloĆ« vera is door zijn bekende positieve eigenschappen, zoals de zeer goede waterberging en de zeer positieve werking op het lichaam, de basis van veel LR producten. LR gebruikt alleen de AloĆ« Vera Barbadensis Miller voor zijn productie.
Ze heeft haar “vermogen” al in het begin bewezen: Nefertiti en Cleopatra zouden al een aloĆ« pasta hebben gebruikt voor huid- en schoonheidsverzorging.

Calendula
Calendula, de goudsbloem, is wijdverbreid in Midden- en Zuid-Europa, West-AziĆ« en de VS. De vruchten zijn sikkelvormig tot gekruld – vandaar de naam “goudsbloem”.
Calendula wordt al sinds de oudheid gebruikt om de huid te ondersteunen. Het effect is veelzijdig. Bij inwendig gebruik kan het een kalmerend, ontspannend en vitaliserend effect hebben. Uitwendig gebruikt, kan goudsbloem worden gevonden in crĆØmes, oliĆ«n of tincturen en kan worden gebruikt voor veel huidirritaties.

Bewaar dit product voor later