LR Soul of Nature Cederolie

71138
€5,69
Cederolie
Op voorraad
1
Productgegevens
Merk: Soul Of Nature
  • Warme, houtachtige geur die een aardende en opbeurende werking heeft.
  • Geschikt voor kamergeuren of als geur voor de LR verzorgingsolie
  • 100 % natuurlijke essentiële olie
  • Botanische naam: Cedrus Atlantica
  • let op toepassing
  • 10ml

Een natuurlijke essentiële olie met een aardend en opbeurend geureffect

Heb je zin in versterking en innerlijke stabiliteit? Haal diep adem en voel hoe de geur van LR Soul of Nature Cederolie u weer opbouwt en u ondersteunt bij het vinden van uw innerlijke centrum.

Ervaar de opwekkende geur van de 100% natuurlijke cederolie op verschillende manieren – op de huid of met behulp van een geurdrager. Voor toepassing op de huid, meng gewoon een paar druppels van de essentiële olie met de LR verzorgingsolie volgens onze DIY recepten en voel het positieve effect dicht bij uw huid. Gebruik een geurdrager, zoals een geurlamp of een diffuser, om de kamer te begeuren en haal diep adem.

Voel hoe de geurende kracht van cederolie uw welzijn positief kan beïnvloeden.

Geurprofiel: Balsamico, houtachtig, warm, zoet.
Geur: opbeurend, verzachtend, aardend
Oorsprong: Marokko

*Let op het punt “Toepassing”.

Toepassing

Op de huid: Meng met de 100 ml LR Soul of Nature verzorgingsolie volgens onze DIY recepten. Houd u altijd aan de hoeveelheden die in het betreffende recept staan. Nooit onverdund op de huid aanbrengen!

In een geurverspreider: Gebruik in combinatie met een geurverspreider zoals een waxinelichtje, een geursteen of een verstuiver om de geur in de ruimte te verspreiden. Doe bijvoorbeeld 3-4 druppels in de verstuiver en verstuif gedurende 1 uur, max. 3 keer per dag. De geur heeft een paar minuten nodig om zich te ontvouwen.
Doe, in combinatie met een geurlampje, een paar druppels in de kom die al met water gevuld is en laat verdampen. Vul de kom na enige tijd opnieuw met warm water (anders bestaat het gevaar van breken en spatten). Altijd onder toezicht gebruiken. Maak de kom na gebruik goed schoon. Afzettingen kunnen worden verwijderd met de geurlampreiniger.
Niet puur gebruiken op kunststof oppervlakken.

WAARSCHUWINGEN VOOR GEVAREN:

Gevaar: Kan dodelijk zijn als het ingeslikt wordt en in de luchtwegen terechtkomt. Kan allergische huidreacties veroorzaken. Als medisch advies nodig is, houd dan de verpakking of het etiket bij de hand. Buiten bereik van kinderen bewaren. Draag beschermende handschoenen. In geval van inslikken: onmiddellijk een ANTIGIFCENTRUM/arts waarschuwen. GEEN braken opwekken. Opgesloten houden. Gooi de inhoud/container weg in overeenstemming met de plaatselijke en landelijke voorschriften. Uitstekend geschikt als geurolie voor het begeuren van kamers, voor wellness, voor het aromatiseren van LR huidverzorgingsolie of voor aromaverzorging van de huid. Niet onverdund op de huid aanbrengen. Doe een paar druppels in een geurlampje gevuld met water, een diffuser of een geursteentje en laat het verdampen. De geur heeft een paar minuten nodig om zich te ontvouwen. Na enige tijd bijvullen, anders bestaat het gevaar van spatten. Altijd onder toezicht gebruiken. Niet gebruiken op kunststof oppervlakken. Niet geschikt voor consumptie.

FAQ

Aangenomen wordt dat cederhoutolie de eerste olie was die uit planten werd vervaardigd. Het werd bijvoorbeeld ook gebruikt voor allerlei cosmetica, als bescherming tegen insecten of om hout of papier te impregneren. Aangenomen wordt bijvoorbeeld dat de oude papyrusrollen van de Egyptenaren met deze olie werden geïmpregneerd, zodat zij langer meegingen.

Ingrediënten

Geurolie 92201-55-3 (Atlasceder, extract)

Bewaar dit product voor later