Bergamotolie

71165
€19,59
olie
Op voorraad
1
Productgegevens
Merk: Soul Of Nature
  • Aangename geur die de concentratie bevordert
  • Geschikt voor kamergeuren of als geur voor de LR verzorgingsolie
  • 100 % natuurlijke essentiële olie
  • Botanische naam: Citrus Aurantium
  • let op toepassing
  • 10ml

Een natuurzuivere etherische olie met een concentratiebevorderend en verzachtend geureffect.

Wil je je goed en verfrist voelen? De citrusgeur van de Bergamotolie van LR Soul of Nature geeft u innerlijke sereniteit.

Ervaar de kalmerende geurkracht van de 100% natuurlijke bergamotolie op verschillende manieren – op de huid of met behulp van een geurdrager. Voor het aanbrengen op de huid mengt u gewoon een paar druppels van de etherische olie met de LR verzorgingsolie volgens onze DIY recepten en voelt u het positieve effect dicht bij uw huid. Gebruik voor het begeuren van een kamer een geurdrager zoals een geurlamp of verstuiver en adem diep in.

Voel hoe de geurende kracht van bergamotolie uw welzijn positief kan beïnvloeden.

Geurprofiel: Citrusachtig, fris, fruitig, wrang, licht.
Geureffect: kalmerend, ontspannend, verfrissend
Oorsprong: Italië

Toepassing

Op de huid:Op de huid: Meng met de 100 ml LR Soul of Nature verzorgingsolie volgens onze DIY recepten.

In een geurverspreider: Gebruik in combinatie met een geurverspreider, zoals een theelichtolielampje, een geursteen of een verstuiver voor kamergeur, bijv. 3-4 druppels in de verstuiver doen en max. 3 keer per dag 1 uur verstuiven. De geur heeft een paar minuten nodig om zich te ontvouwen. Doe, in combinatie met een geurlampje, een paar druppels in de kom die al met water gevuld is en laat verdampen. Vul de kom na enige tijd opnieuw met warm water (anders bestaat het gevaar van breken en spatten). Altijd onder toezicht gebruiken. Maak de kom na gebruik goed schoon. Afzettingen kunnen worden verwijderd met de geurlampreiniger. Niet puur gebruiken op kunststof oppervlakken.

WAARSCHUWINGEN VOOR GEVAREN:

Doe een paar druppels in een geurlamp, verstuiver of geursteen gevuld met water en laat verdampen. De geur heeft een paar minuten nodig om zich te ontvouwen. Na enige tijd bijvullen, anders bestaat het gevaar van spatten. Altijd onder toezicht gebruiken. Niet gebruiken op kunststof oppervlakken. Niet geschikt voor consumptie. / Kan dodelijk zijn als het ingeslikt wordt en in de luchtwegen terechtkomt. Kan allergische huidreacties veroorzaken. Verdacht van het schaden van de vruchtbaarheid of het ongeboren kind. Bevat 3,7-dimethyl-6-octenyl-2-methylcrotonaat. Kan een allergische reactie veroorzaken / Indien medisch advies nodig is, gelieve de verpakking of het etiket bij de hand te houden. Buiten het bereik van kinderen houden. Draag beschermende handschoenen. In geval van inslikken: onmiddellijk een ANTIGIFCENTRUM/arts waarschuwen. GEEN braken opwekken. Opgesloten houden. Gooi de inhoud/container weg in overeenstemming met de plaatselijke en landelijke voorschriften.

FAQ

Bergamot is de naam die wordt gegeven aan een groep citrusplanten die zouden kunnen zijn ontstaan als hybriden van een zoete limoen en een citrusplant.
zoete limoen en citrusplant of van citroen en bittere sinaasappel.
De plant werd voor het eerst beschreven in het midden van de 17e eeuw. Het fruit wordt minder gebruikt
De vrucht wordt niet zozeer als vrucht gebruikt, maar wordt vooral gekweekt voor de etherische oliën die in de bergamotschil zitten. Bergamotolie, ook bekend als “groen goud”, speelt vooral een rol in de parfumindustrie, maar wordt ook gebruikt om thee op smaak te brengen, bijvoorbeeld voor een Earl Grey.

Ingrediënten

Geurolie 89957-91-5 (Bergamot, extract)

Bewaar dit product voor later