LR Soul of Nature Tijmolie

71137
€19,59
Thijmolie
Op voorraad
1
Productgegevens
Merk: Soul Of Nature
  • Concentrerende geur die de zintuigen prikkelt en moed geeft
  • Geschikt voor kamergeuren of als geur voor de LR verzorgingsolie
  • 100 % natuurlijke essentiële olie
  • Botanische naam: Thymus Vulgaris
  • let op toepassing
  • 10ml

Een natuurzuivere etherische olie met een stimulerend en moedgevend geureffect.

Blijf geconcentreerd en actief. Met de tijmolie van LR Soul of Nature heeft u altijd een echte bemoediger aan uw zijde, die u de kracht geeft om geconcentreerd en actief te blijven op een geurige manier.

Ervaar de geconcentreerde geurkracht van de 100% natuurlijke tijmolie op verschillende manieren – op de huid of met behulp van een geurdrager. Voor het aanbrengen op de huid mengt u gewoon een paar druppels van de etherische olie met de LR verzorgingsolie volgens onze DIY recepten en voelt u het positieve effect dicht bij uw huid. Gebruik voor het begeuren van een kamer een geurdrager zoals een geurlamp of verstuiver en adem diep in.

Voel hoe de geurende kracht van tijmolie uw welzijn positief kan beïnvloeden.

Geurprofiel: Fris, sterk, kruidachtig
Geur effect: Stimulerend, focussend, activerend
Oorsprong: Spanje

*Let op het punt “Toepassing”.

Toepassing

Op de huid: Meng met de 100 ml LR Soul of Nature verzorgingsolie volgens onze DIY recepten. Houd u altijd aan de hoeveelheden die in het betreffende recept staan. Nooit onverdund op de huid aanbrengen!

In een geurverspreider: Gebruik in combinatie met een geurverspreider zoals een waxinelichtje, een geursteen of een verstuiver om de geur in de ruimte te verspreiden, bv. 3-4 druppels in de verstuiver en vernevel gedurende 1 uur, max. 3 keer per dag. De geur heeft een paar minuten nodig om zich te ontvouwen.
Doe, in combinatie met een geurlampje, een paar druppels in de kom die al met water gevuld is en laat verdampen. Vul de kom na enige tijd opnieuw met warm water (anders bestaat het gevaar van breken en spatten). Altijd onder toezicht gebruiken. Maak de kom na gebruik goed schoon. Afzettingen kunnen worden verwijderd met de geurlampreiniger.
Niet puur gebruiken op kunststof oppervlakken.

WAARSCHUWINGEN VOOR GEVAREN:

Gevaar: Schadelijk bij inslikken. Kan dodelijk zijn als het wordt ingeslikt en in de luchtwegen terechtkomt. Veroorzaakt ernstige brandwonden en oogletsel. Kan allergische huidreacties veroorzaken. Als medisch advies nodig is, houd dan de verpakking of het etiket bij de hand. Buiten bereik van kinderen bewaren. Nevel/damp/aerosol niet inademen. Draag beschermende handschoenen/oogbescherming/gelaatsbescherming. In geval van inslikken: Mond spoelen. GEEN braken opwekken. BIJ CONTACT MET DE HUID (of het haar): Verwijder onmiddellijk alle verontreinigde kleding. Was de huid met water [of douche]. BIJ CONTACT MET DE OGEN: voorzichtig afspoelen met water gedurende enkele minuten. Verwijder contactlenzen indien mogelijk. Ga door met spoelen. Bel onmiddellijk een ANTIGIFCENTRUM/arts. Absorbeer gemorste vloeistof. Achter slot en grendel. Gooi de inhoud/container weg in overeenstemming met de plaatselijke en landelijke voorschriften. Uitstekend geschikt als geurolie voor het begeuren van kamers, voor wellness, voor het aromatiseren van LR huidverzorgingsolie of voor aromaverzorging van de huid. Niet onverdund op de huid aanbrengen. Doe een paar druppels in een geurlampje gevuld met water, een diffuser of een geursteentje en laat het verdampen. De geur heeft een paar minuten nodig om zich te ontvouwen. Na enige tijd bijvullen, anders bestaat het gevaar van spatten. Altijd onder toezicht gebruiken. Niet gebruiken op kunststof oppervlakken. Niet geschikt voor consumptie

FAQ

Tijm is al sinds de oudheid bekend als kruid en geneeskrachtige plant. De oude Egyptenaren gebruikten het al voor balseming. De Grieken rookten het om hun goden te vereren. Het woord “thymus” betekent “moed”.

Ingrediënten

Geurolie 84929-51-1 (Tijm, Thymus vulgaris, extract)

Bewaar dit product voor later