Zeitgard Cleansing Tool – borstel

71324
€32,99
Op voorraad
1
Productgegevens
Merk: Zeitgard
  • Tot 10 keer effectievere gezichtsreiniging voor een diep gereinigde, tijdloos mooie, stralende huid
  • Geavanceerd apparaat met oscillatietechnologie
  • Gezichtsreinigingsborstel met antibacteriële Microsilver BG™**.
  • Te gebruiken met LR ZEITGARD Cleansing Cream.

*Wetenschappelijk onderzoek door het gerenommeerde instituut Dermatest GmbH in 2022. Inwerktijd: 4 weken, aantal testpersonen: 20.

**De afzonderlijke borstelharen blijven tot 3 maanden hygiënisch schoon dankzij de antibacteriële werking van de LR-werkstof MICROSILVER BG™. MICROSILVER BG™ bestaat uit zuiver zilverpoeder met een zeer poreuze moleculaire structuur. De speciale functie: MICROSILVER BG™ reguleert duurzaam de vorming van nieuwe bacteriën.

De innovatieve gezichtsborstel met oscillatietechnologie voor een effectieve maar zachte reiniging van de huid zorgt in combinatie met LR ZEITGARD reinigingscrème voor een tijdloos mooie, stralende huid. De Face Cleansing Tool overtuigt met een uniek hygiëneconcept. De zachte borstelvezels van de reinigingsborstel zijn doordrenkt met antibacteriële Microsilver BG™*.

Toepassing

STAP 1: Bevochtig uw gezicht voor gebruik met water en verdeel de reinigingscrème over uw huid. Schakel het apparaat in en begin met het voorzichtig reinigen van de linker- en rechterkant van het gezicht en het voorhoofd (T-zone) – telkens gedurende ongeveer 20 seconden.

STAP 2: Zuiver de gezichtshuid na de reiniging met de LR ZEITGARD gezichtstoner.

FAQ

Effectieve reiniging is de basis voor een tijdloos mooie huid. De moderne oscillatietechnologie van het Zeitgard Pro Cosmetic Device maakt een zachte gezichtsreiniging mogelijk die tot 10 keer effectiever is. De huidtextuur wordt verbeterd, de huidstructuur gladgestreken. Voor dagelijks gebruik in combinatie met LR ZEITGARD Reinigingscrème – geschikt voor alle huidtypes.

*De afzonderlijke borstelharen blijven tot 3 maanden hygiënisch gaaf dankzij de antibacteriële werking van de LR-werkstof MICROSILVER BG™. MICROSILVER BG™ bestaat uit zuiver zilverpoeder met een zeer poreuze moleculaire structuur. De speciale functie: MICROSILVER BG™ regelt duurzaam de vorming van nieuwe bacteriën.

Bewaar dit product voor later