Zeitgard Anti-Age System Hydrating set

71008
€148,00
Oogserum, 30ml, Hydraterende crèmegel, 50ml.
Op voorraad
1
Productgegevens
siegel_10.jpg
  • Crèmeset voor anti-ageverzorging
  • Bevat 1 x Oogserum en 1 x Hydraterende Crème-Gel.
  • De gezichtscontouren worden ondersteund, de teint is gelijkmatiger
  • Voor huidtypes met eerste tekenen van huidveroudering
  • Ook verkrijgbaar als crèmeset voor de rijpere huid
  • Kit van ZEITGARD Anti-Age Management

De crèmeset voor de jongere huid die bij de ZEITGARD 2 past.

Kent u onze innovatie in de anti-age sector, de ZEITGARD 2? De ZEITGARD Anti-Age System Hydrating Set is de perfecte aanvulling op het ZEITGARD Anti-Age System. Een ideale set voor de eerste tekenen van huidveroudering.

De Anti-Age producten, het ZEITGARD Anti-Age System Eye Serum en de ZEITGARD Anti-Age System Hydrating Cream Gel, omvatten de ZEITGARD Anti-Age System Hydrating Set.

Oogserum: Het hydrateert en ontspant de huid rond de ogen en kan fijne rimpels verminderen. De textuur is speciaal gericht op de gevoelige huid rond de ogen.

Hydraterende Crème-Gel: Het voorziet de huidcellen van nieuwe energie en de contouren worden verstevigd. Bovendien ziet de huid er stralender, egaler en jonger uit.

Toepassing

Breng het product aan op het daarvoor bestemde gedeelte van het gezicht. Werk de actieve bestanddelen van het product vervolgens met behulp van de warmte- en vibratiefunctie van het apparaat in uw huid in. Voor verdere ondersteuning, werk met de koude- en vibratiefunctie. De toepassing duurt in totaal 4 minuten per dag.


Bewaar dit product voor later