ZEITGARD anti-age tool

71609
€85,69
Op voorraad
1
Productgegevens
  • Verzachtend anti-verouderingshulpstuk voor een tijdloos mooie, stralende huid
  • Moderne ultrasone technologie
  • Voor een stevigere, meer elastische huid en minder rimpels
  • Voor gebruik met LR ZEITGARD verzorgingsproducten

* Wetenschappelijk onderzoek door het gerenommeerde instituut Dermatest GmbH in 2022. Inwerkperiode: 4 weken, aantal testpersonen: 20

Het effectieve middel tegen veroudering zorgt voor zichtbaar meer veerkracht en kan tekenen van veroudering verminderen. De ultrasone technologie van het Face Smoothing Tool stimuleert het celmetabolisme en de collageensynthese van de huid en zorgt ervoor dat de werkstoffen van de verzorgingsproducten dieper in de huid doordringen.

De huid wordt steviger en krijgt meer veerkracht en elasticiteit. Rimpels worden aanzienlijk verminderd. Voor dagelijks gebruik, ’s morgens en ’s avonds.

Toepassing

STAP 1: Reinig uw gezichtshuid met de Face Cleansing Tool of de Face Peeling Tool.

STAP 2: Breng één van de compatibele LR ZEITGARD huidverzorgingsproducten aan. Verdeel kleine plekjes crème over je gezicht en masseer het in met de gladmakende Face Smoothing Tool. Behandel de linker- en rechterzijde van het gezicht en het voorhoofd gedurende 30 seconden. Maak cirkelvormige bewegingen van binnen naar buiten en van beneden naar boven.

FAQ

INFO: Actief ingrediënt transportsysteem
Voor de lancering van het nieuwe Zeitgard Pro Cosmetic Device werden de formules van geselecteerde verzorgingsproducten verrijkt met het innovatieve transportsysteem voor actieve ingrediënten. Dit systeem werkt als een anti-verouderingsbooster. Samen met de Face Smoothing Tool verhoogt het de cosmetische werking van waardevolle ingrediënten vele malen, ten eerste door ze specifiek naar de huidcel te transporteren en ten tweede direct in de cel.

Pas nadat de drager is gedokt, komen de actieve bestanddelen vrij in de cel om daar hun volle kracht te ontplooien. Op deze manier is het mogelijk om direct tot de bron van huidveroudering door te dringen en deze af te remmen door gerichte toevoer van voedingsstoffen.

Bewaar dit product voor later