ZEITGARD Pro Complete Set

71022
€607,99
Complete Set
Op voorraad
1
Productgegevens
Merk: Zeitgard

Ontdek een nieuw niveau voor je dagelijkse schoonheidsroutine: Het Zeitgard Pro Cosmetic Device van de nieuwe generatie, waarvoor patent is aangevraagd, is verschijnende cosmetica op het hoogste niveau voor tijdloze schoonheid.

Een uitstekend high-tech apparaat dat geavanceerde technologieën zoals ultrasound en oscillatie combineert met vier verschillende schoonheidsinstrumenten in professionele instituutkwaliteit. Bij het verwisselen van het opzetstuk herkent het slimme Zeitgard Pro Cosmetic Device welke technologie wordt gebruikt.

Device met laadstation:

• Face Cleansing Tool (incl. adapter)
• Face Peeling Tool
• Face Smoothing Tool
• Body Skincare Tool
• Reinigingscrème
• Gezichtstoner
• Lichaamscrème

De Face Cleansing Tool overtuigt met een uniek hygiëneconcept. De zachte borstelharen van de reinigingsborstel zijn doordrenkt met antibacterieel Microsilver BG™***.

STAP 1: Bevochtig je gezicht voor gebruik met water en verdeel de reinigingscrème over je huid. Schakel het apparaat in en begin met het zachtjes reinigen van de linker- en rechterkant van het gezicht en het voorhoofd (T-zone) – telkens ongeveer 20 seconden.
STAP 2: Verhelder de gezichtshuid na het reinigen met de gezichtstoner. De cavitatiepeeling met innovatieve ultrasone technologie maakt een nauwkeurige verwijdering van dode huidcellen, onzuiverheden en overtollig talg uit de poriën en haarfollikels mogelijk. De huid ziet er daarna zichtbaar gladder, frisser en jonger uit.

COSMETIC DEVICE REINIGINGSCRÈME

Reinigt de gezichtshuid zacht maar grondig in combinatie met de Face Cleansing Tool. De delicate crème met Harungana-extract ondersteunt de regeneratie van de huid en verbetert het uiterlijk ervan. Het resultaat: een gerevitaliseerde, zacht gematteerde teint.
INTENSIEVE PEELING-TOOL
STAP 1: De reinigingscrème met de hand aanbrengen op de vochtige gezichtshuid, afspoelen met water en het gezicht niet afdrogen.
STAP 2: Zet het apparaat aan en duw de metalen spatel zachtjes over het goed bevochtigde gezicht in een hoek van 45° gedurende maximaal 3 minuten. Ga altijd van binnen naar buiten en van beneden naar boven.
STAP 3: Breng de gezichtstoner aan met een reinigingsdoekje. Het verzacht en versterkt de huidbarrière na de peelingbehandeling.

PREMIUM GEZICHTSTONER

Verheldert en verzacht de huid na een behandeling met de reinigingsborstel of cavitatiepeeling. Het versterkt de natuurlijke beschermingsfunctie van de huid met zink PCA, allantoïne en panthenol en heeft een verkwikkende werking dankzij het harunganaextract.
De alcoholvrije formule is geschikt voor alle huidtypes en herstelt de natuurlijke pHwaarde van de huid.

DOELTREFFENDE ANTI-AGING-TOOL

Zorgt voor zichtbaar meer veerkracht en kan tekenen van veroudering verminderen. De ultrasone technologie van de Face Smoothing Tool stimuleert de celstofwisseling en de collageensynthese van de huid en zorgt ervoor dat de actieve bestanddelen van de verzorgingsproducten dieper in de huid doordringen. De huid wordt steviger, veerkrachtiger en elastischer. Rimpels zijn aanzienlijk verminderd. Voor dagelijks gebruik, ’s morgens en ’s avonds.
STAP 1: Reinig je gezichtshuid met de Face Cleansing Tool of de Face Peeling Tool.
STAP 2: Breng één van de compatibele LR ZEITGARD huidverzorgingsproducten aan. Verdeel kleine crèmespots over je gezicht en masseer ze in met de Face Smoothing Tool. Behandel de linker- en rechterkant voor een paar seconden.
Zorg ervoor dat je cirkelvormige bewegingen maakt van binnen naar buiten en van beneden naar boven.

VERSTERKENDE LICHAAMSMASSAGE-TOOL

De ultrageluidsmassage met de Body Skincare Tool geeft je lichaam een stevigere en gelijkmatigere huidtextuur. Bij dagelijks gebruik zorgt het voor steviger bindweefsel en minder sinaasappelhuid.
STAP 1: Breng de lichaamscrème 1-2 keer per dag aan. Masseer de crème met het Body Skincare Tool ongeveer 2 minuten per keer in op de afzonderlijke lichaamsdelen. Beweeg het apparaat met zachte cirkelvormige bewegingen in de richting van de lymfeklieren: Op de benen in de richting van de lies, op de buik in de richting van de lies, op de billen in de richting van de achterkant van de knie en op de armen in de richting van de oksel.
ACTIVERENDE LICHAAMSCRÈME
De verstevigende lichaamscrème bouwt het natuurlijke collageenkader van de huid weer op, hydrateert en bindt het in de huid. Panthenol en vitamine E versterken de barrièrefunctie, hyaluronzuur maakt de huid zichtbaar voller. De huid krijgt meer elasticiteit en veerkracht en voelt zijdezacht en glad aan.


Bewaar dit product voor later