ZEITGARD Body Tool

71610
€85,69
Op voorraad
1
Productgegevens
  • Verstevigende lichaamsmassage opzetstuk
  • Voor gebruik met LR ZEITGARD Body Cream
  • Voor een stevigere en meer egale teint
  • Voor steviger bindweefsel en minder sinaasappelhuid

De ultrasone massage met de Body Skincare Tool geeft uw lichaam een stevigere en gelijkmatigere huidstructuur. Dagelijks gebruik zorgt voor steviger bindweefsel en minder sinaasappelhuid. Optimale resultaten worden bereikt in combinatie met de LR ZEITGARD lichaamscrème.

Toepassing

Breng de LR ZEITGARD Body Cream 1-2 keer per dag aan. Masseer de crème met behulp van de Body Skincare Tool ongeveer 2 minuten per keer in de afzonderlijke lichaamsdelen. Leid het instrument met zachte cirkelvormige bewegingen in de richting van de lymfeklieren: Op de benen richting lies, op de buik richting lies, op de billen richting knieholte en op de armen richting oksel.

FAQ

Ultrasone trillingen dringen enkele centimeters in de huid door. Daar kunnen ze helpen het vet in de huidcellen vloeibaar te maken. Dankzij het vibrerende massage-effect van de Body Skincare Tool kan het vloeibaar geworden vet in de huidcellen zich gelijkmatig opnieuw vormen, waardoor de huid er gladder en steviger uitziet. Bovendien kunnen de werkstoffen van de LR ZEITGARD Lichaamscrème met Actief Ingrediëntentransportsysteem dankzij de ultrasone technologie dieper en sneller in de huid doordringen. Bij regelmatig gebruik bouwt zich een depot van werkzame stoffen op in de diepe lagen van de huid, wat resulteert in een langdurig effect. Optimale resultaten worden bereikt in combinatie met de LR ZEITGARD lichaamscrème.

Bewaar dit product voor later