Woman Phyto activ

71049
€33,99
ondersteuning van de menopauze
Op voorraad
1
Productgegevens
Merk: Lifetact
  • Steun voor het welzijn van vrouwen
  • Met calcium en vitamine D voor het behoud van normale botten
  • Bevat rode klaver-extracten
  • Lactose- en glutenvrij
  • Inhoud: 90 capsules

Woman Phyto Capsules – voor het algemene vrouwelijke welzijn en ter ondersteuning van de menopauze.

Vooral tijdens de menopauze is het behoud van gezonde botten een belangrijk onderwerp. Hier kan Woman Phyto Capsules een waardevolle bijdrage leveren. Het bevatte calcium is nodig voor de instandhouding van normale botten en vitamine D draagt bij tot de instandhouding van normale botten.

Toepassing

Gebruiksaanwijzing: Neem 3 x 1 capsules per dag met een beetje water

De aanbevolen dagelijkse inname niet overschrijden. Voedingssupplementen mogen niet worden gebruikt ter vervanging van een evenwichtige en gevarieerde voeding. Houd het product buiten het bereik van kleine kinderen. Koel en droog bewaren.

Dit product is alleen geschikt voor vrouwen!

FAQ

Wat kan je voor je botten doen?
Regelmatig bewegen en sporten versterken de skeletspieren en zijn van groot belang voor de ontwikkeling en het behoud van een stabiele botstructuur. Lopen, fietsen, zwemmen of zelfs gerichte krachttraining belasten de botten zodat er meer botstof wordt opgebouwd.
Vooral in de winter moeten we er ook voor zorgen dat we elke dag op zijn minst op een beetje zon “tanken”. De zon helpt het lichaam om vitamine D te produceren, die een rol speelt in veel hormonale processen.

Hoe kan voeding bijdragen aan het bevorderen van het welzijn van vrouwen?
Een gezonde, gevarieerde plantenvoeding is van groot belang: fruit, groenten, peulvruchten en volkorenproducten bevatten belangrijke vitaminen, mineralen en sporenelementen, evenals secundaire plantaardige stoffen die vroegtijdige veroudering voorkomen.

Ingrediënten/voedingswaardeinformatie

Ingrediënten: calciumcarbonaat, capsule-omhulsel (hydroxypropylmethylcellulose), rode klaver (16 %), scheidingsmiddel (magnesiumzouten van vetzuren), vitamine D, kleurstof (titaandioxide).


Bewaar dit product voor later