Super Omega 3 activ

71036
€46,99
Capsules voor de gezondheid van het hart
Op voorraad
1
Productgegevens
Merk: Lifetact
friend_of_the_sea.jpg
  • Capsules voor de gezondheid van het hart1
  • Met een hoog gehalte aan EPA (eicosapentaeenzuur) en DHA (docosahexaeenzuur)
  • Alleen van wilde makreel, sardientjes en tonijn
  • Alleen van duurzame visserij met de zeehond “Vriend van de zee”.
  • Inhoud: 60 capsules

Super Omega Capsules zijn de dagelijkse bijdrage aan de normale hartfunctie.
Omega-3-vetzuren hebben een zeer positief effect op verschillende fysieke processen. Zorg er daarom voor dat u altijd de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid omega-3-vetzuren bereikt.
Super Omega Capsules hebben een hoog gehalte aan omega-3 vetzuren en vooral het hoge gehalte aan de twee waardevolle vetzuren EPA en DHA draagt bij aan een normale hartfunctie.
EPA en DHA zijn verantwoordelijk voor veel processen in het lichaam, met name voor de ondersteuning van de normale hartfunctie. Een dagelijkse inname van ten minste 250 mg EPA en DHA is voldoende. Deze behoefte wordt ruimschoots gedekt door het dagelijkse rantsoen van Super Omega-capsules. Daarnaast dragen EPA en DHA ook bij aan het behoud van onze normale hersenfunctie.
De waardevolle omega-3 vetzuren in Super Omega Capsules worden verkregen uit hoogwaardige visolie van sardines, makreel en tonijn. LR gebruikt voor de productie van de capsules alleen vrij levende vis uit de Zuid-Amerikaanse Stille Oceaan. Vangst en verwerking zijn gecertificeerd als bijzonder duurzaam, waardoor het milieu en de visbestanden worden beschermd en ze zijn allemaal voorzien van het keurmerk “Vriend van de zee”.

Gebruiksaanwijzing: Neem 3 capsules per dag met een beetje vloeistof.
De aanbevolen dagelijkse inname niet overschrijden. Voedingssupplementen zijn geen vervanging voor een gevarieerde en evenwichtige voeding, wat belangrijk is in combinatie met een gezonde levensstijl. Houd het product buiten het bereik van kleine kinderen. Droog bewaren en niet boven de 20° C. Bevat gluten.

Handig om weten

Omega-3-vetzuren zijn essentieel voor de mens, d.w.z. ze kunnen niet door de menselijke stofwisseling worden geproduceerd, maar moeten via de voeding worden aangevoerd. Volgens de Europese Autoriteit voor voedselveiligheid (EFSA) wordt een dagelijkse inname van ten minste 250 mg DHA aanbevolen. De Duitse Voedingsmaatschappij (DGE) bevestigt deze aanbeveling.

FAQ

Hoe worden Super Omega Capsules gemaakt?
Super Omega Capsules bevatten een concentraat gemaakt van echte visolie. Op deze manier worden omega-3-vetzuren verrijkt en beschikbaar gesteld voor menselijke consumptie. Voor Super Omega-capsules gebruikt LR alleen wilde, vette zeevis, zoals sardines, makreel en tonijn, en vult deze aan met waardevolle teunisbloemolie.
Wat is bèta-glucaan?
Bèta-glucaan is een natuurlijk polysacharide (meerdere suikers) gemaakt van gerstvezels.

Wat kunt u doen om uw cardiovasculaire systeem te ondersteunen?
Naast voedingsstoffen zoals omega-3-vetzuren zijn regelmatige lichaamsbeweging en een evenwichtige voeding essentieel voor het behoud van het hart en de bloedvaten.

Ingrediënten/voedingswaardeinformatie

Ingrediënten: Ingrediënten Visolie (41 %), gelatine, teunisbloemolie (13 %), gerstvezel met ß-glucaan, bevochtigingsmiddel (glycerine), emulgator (mono- en diglyceriden van vetzuren), palmpitolie, kleurstof (ijzeroxide). Bevat gluten.



Bewaar dit product voor later