Set per 5 (Vrij te kiezen Foruma Red/Formula Green) Mind Master

71322
€85,29
Op voorraad
1
Productgegevens
Merk: Lifetact

Leef je leven actief en vol energie! De klassieker met de volle kracht van groene thee

Bedrijven, familie, sport en lifestyle – wie intensief leeft, moet aandacht besteden aan een optimale voedingsstoffenvoorziening. Daarom heeft LR Mind Master ontwikkeld.

Werk, gezin, sport en vrije tijd – om alles onder één dak te krijgen kan soms vermoeiend zijn. Dit maakt het des te belangrijker om de voedingsstoffenbalans optimaal te voorzien van nuttige vitaminen en sporenelementen.

Mind Master Formula Red staat op de Keulse lijst®. De Keulse lijst® bevat een lijst van voedingssupplementen met een geminimaliseerd dopingrisico die zijn getest op anabole steroïden en stimulerende middelen door een van de meest vooraanstaande laboratoria ter wereld op het gebied van NEM-analyse van dopingmiddelen. Alle verdere informatie is te vinden op de website van Keulen List® op www.koelnerliste.com

Mind Master levert belangrijke micronutriënten. Zij dragen onder andere bij aan

  • tot een normale energiestofwisseling1
  • voor de normale werking van het zenuwstelsel2
  • naar een normale mentale functie3
  • om vermoeidheid en vermoeidheid te verminderen4
  • naar de normale cognitieve functie5
  • om de cellen te beschermen tegen oxidatieve stress6

Mind Master begeleidt je de hele dag door: naar je werk, naar school, naar de universiteit, naar de sport, enz.
Uw dagelijkse bijdrage aan de ideale voedingsstoffenvoorziening voor een actieve levensstijl!

Wetenschappelijk getest door EFSA*

1 Thiamine en vitamine B12 dragen bij tot een normaal energiemetabolisme.
2 Vitamine B12 draagt bij tot de normale werking van het zenuwstelsel.
3 Vitamine B12 draagt bij aan een normale mentale functie.
4 Vitamine B12 en ijzer dragen bij aan het verminderen van vermoeidheid en vermoeidheid.
5 Iron draagt bij aan een normale cognitieve functie.
6Vitamine E helpt de cellen te beschermen tegen oxidatieve stress.

*Europese Autoriteit voor voedselveiligheid

Toepassing

Aanbevolen dosering: 1 x daags 80 ml Mind Master, bij voorkeur na de maaltijd (puur, verdund met water of vruchtensap).

Schudden voor gebruik. Na opening in de koelkast bewaren. De aanbevolen dagelijkse inname niet overschrijden. Voedingssupplementen zijn geen vervanging voor een gevarieerde en evenwichtige voeding, wat belangrijk is in combinatie met een gezonde levensstijl. Houd het product buiten het bereik van kleine kinderen.

Handig om weten

Bij Mind Master hecht LR ook veel belang aan eersteklas kwaliteit – zowel in grondstoffen als in de productie. Daarom besteedt LR meer aandacht aan de beste ingrediënten, zoals de gecontroleerde Aloë Vera Barbadensis Miller.

Om deze kwaliteit voor u als klant transparant te maken en objectief te waarborgen, hebben wij SGS INSTITUT FRESENIUS ook gevraagd om regelmatig controles uit te voeren. De onafhankelijke instelling controleert de kwaliteit van Mind Master, bijvoorbeeld door verborgen testaankopen.

Het resultaat: Mind Master draagt het keurmerk van SGS INSTITUT FRESENIUS, een van de zwaarste op de markt. Het certificeert de eersteklas kwaliteit van dit voedingssupplement.

FAQ

Waarom is Mind Master groen?
De groene kleur van Mind Master is vooral te danken aan het chlorofyl dat het bevat. Planten gebruiken deze natuurlijke kleurstof voor fotosynthese. Bij fotosynthese is chlorofyl verantwoordelijk voor de energieproductie van de plant uit zonlicht. Dit maakt chlorofyl een van de belangrijkste energieproducenten op onze planeet. Omdat het een natuurlijke grondstof is, kan de kleur van Mind Master licht variëren.

Waar komt de speciale smaak van Mind Master vandaan?
De smaak is volledig natuurlijk – het komt door de hoge concentratie aan plantenextracten en heeft daarom een licht bittere noot. De smaak wordt gecompleteerd door stevia, een pure plantensubstantie met een hoge zoetkracht.

Waar komt de speciale smaak van Master Formula Red vandaan?
De smaak is bijzonder natuurlijk en is te danken aan de bijzonder hoge concentratie plantenextracten en heeft daarom een licht bittere toets. De belangrijkste smaakstof is rood druivensap als basis. De smaak wordt gecompleteerd door de innovatieve stevia, een pure plantensubstantie met een hoge zoetkracht.

Kunnen ook kinderen Mind Master drinken?
Kinderen van schoolgaande leeftijd en adolescenten kunnen Mind Master drinken.

Kan Mind Master worden genomen door diabetici?
Mind Master bevat slechts een kleine hoeveelheid suiker met dextrose. Het dagrantsoen van 80 ml bevat 0,87 broodeenheden (BE). In geval van onzekerheid moet de geschiktheid voor diabetici het best worden gecontroleerd door de behandelende arts.

Ingrediënten/voedingswaardeinformatie

Ingrediënten: Rode druivensap uit druivensapconcentraat, aloë vera (Barbadensis Miller) gel1 (36 %), water, dextrose, stabilisator (xanthaangom), extractenmengsel (druivenpitextract, groene thee-extract, resveratrolbevattend druivenschil-extract), L-carnitine L-tartraat, anti-oxidant (L-ascorbinezuur), coenzyme Q10, Vitaminemengsel (thiaminemonononitraat, foliumzuur, vitamine B12, DL-alfa-tocoferylacetaat), zuurteregelaar (citroenzuur), ijzerpyrofosfaat, conserveermiddel (kaliumsorbaat), zoetstof (steviolglycosiden), cholinebitartraat, natriumseleniet, kleurstof (kopercomplexen van chlorofylinen).

Bewaar dit product voor later