Serox by LR – Wrinkle Care

71069
€45,99
Op voorraad
1
Productgegevens
  • Intensief concentraat voor gerichte toepassing om rimpels te verminderen
  • Met zeer effectieve ingrediënten zoals Argireline®, Gatuline Expression®, Dynalift® en Hyaluronzuur.
  • Rimpels lijken vanaf de leeftijd van 35 jaar gladder te zijn.
  • trekt onmiddellijk in
  • Ideaal in combinatie met de ZEITGARD Serox Intensieve Resultatencrème van ZEITGARD Serox
  • 15ml

De innovatieve Wrinkle Care Pen biedt gerichte verzorging met een zeer effectief anti-rimpelconcentraat.

Toepassing

Breng ’s morgens en ’s avonds onder dagelijkse verzorging een druppel intensief rimpelverzorgingsconcentraat aan op de rimpels en klop licht aan. Indien nodig, deppen in de juiste gebieden gedurende de dag.
Voor een optimaal resultaat gebruikt u Serox by LR Wrinkle Care in combinatie met Intensive Result Cream. Gebruik eerst rimpelverzorging en daarna de crème.

Handig om weten

Serox by LR Wrinkle Care is een intensief concentraat in een praktische verpakking voor de toepassing op gezichtsrimpels. De penvormige fles maakt een gerichte en gedoseerde toepassing op de overeenkomstige huidgebieden mogelijk. De toepassing in combinatie met Serox by LR Intensive Result Cream is ideaal.

FAQ

1. Wat doet de Serox Intensive Result Cream Serox Intensive Result Cream?
De Intensive Result Cream biedt een buitengewone crèmesamenstelling met innovatieve werkzame bestanddelen, zoals gevriesdroogde hyaluronbolletjes, de zogenaamde Hyaluronic Filling Spheres®. De rijke textuur met sheaboter is ook geschikt voor de droge huid. Het product behaalt een beter resultaat in combinatie met het Instant Result Serum.

2.Waarom Serox Instant Result Serum en Serox Intensive Result Cream in combinatie gebruiken?
Een gecombineerde toepassing wordt aanbevolen om een optimaal resultaat te bereiken voor het uiterlijk van de huid. Het serum kalmeert de huid met innovatieve werkstoffen, de crème zorgt voor een ontspannen, gladde huid.

3 Hoe werken Serox Professional Eye Pads?
1. hydratatie activeert de gevriesdroogde collageenkussens en voorziet de huid van geconcentreerd vocht.
2. intensieve hydratatie en innovatieve actieve ingrediënten moeten het ontstaan van rimpels verminderen en de huid gladder maken.
3. de activeringsoplossing moet de huid ondersteunen met speciale ingrediënten.

Ingrediënten:

Aqua (Water), Butyleenglycol, Silica, Alcoholdenat.., Alcohol, Titaandioxide, Acrylaat/C10-30 Alkylacrylaat Crosspolymeer, Natriumpolystyreen sulfonaat, Parfum (Geur), Triëthoxycaprylylsilaan, Acmella Oleracea-extract, Glycerine, Natriumhydroxide, Parfum (Geur), Caprylyl Glycol, Kaliumsorbaat, natriumbenzoaat, natriumhyaluronaat, acetylhexapeptide-8, fenoxyethanol, hexyleenglycol, ethylhexylglycerine, fructose, glucose, sacharose, ureum, dextrine, alanine, glutaminezuur, asparaginezuur, hexylnicotinaat

Bewaar dit product voor later