Serox Professional Eye Pads

71072
€51,99
Op voorraad
1
Productgegevens
  • 4 x 2 professionele oogbeschermers in schoonheidsstudio kwaliteit
  • Gemaakt van gevriesdroogd collageen
  • Met actieve oplossing van Argireline®, Gatuline Expression® en hyaluronzuur.
  • Rimpels lijken vanaf de leeftijd van 35 jaar gladder te zijn.
  • Als intensieve verzorging van de oogzone één keer per week
  • Product uit de ZEITGARD-serie voor het onderhoud van het ZEITGARD-systeem

De Professional Eye Pads bieden een zeer effectieve intensieve verzorging voor de oogzone.

In het gebied rond de ogen zijn de tekenen van de tijd meestal de eerste die verschijnen. De Professional Eye Pads combineren gevriesdroogd collageen met een innovatieve activeringsoplossing. Zo verzorgen ze het gevoelige gebied rond de ogen en kunnen ze eerste lijntjes en rimpels rond de ogen voorkomen en reeds bestaande lijntjes zichtbaar verminderen. Gebruik de praktische oogkompressen op een ongecompliceerde manier, bijvoorbeeld ’s avonds bij het tv-kijken of telefoneren – voor intensieve verzorging in studiokwaliteit overigens.

Het artikel bevat 4 x 2 pads.

Toepassing

Breng de Professional Eye Pads eenmaal per week met de gladde structuur aan op de gereinigde huid en laat ze ongeveer 15 minuten inwerken. Na het aanbrengen ziet de huid er goed verzorgd en verfrist uit.

Handig om weten

De oogkompressen bestaan uit gevriesdroogd collageen en ontwikkelen hun effect in wisselwerking met de activeringsvloeistof. De toepassing in combinatie met het Zeitgard Serox Instant Result Serum is ideaal.

FAQ

1. Wat doet de Serox Intensive Result Cream Serox Intensive Result Cream?
De Intensive Result Cream biedt een buitengewone crèmesamenstelling met innovatieve werkzame bestanddelen, zoals gevriesdroogde hyaluronbolletjes, de zogenaamde Hyaluronic Filling Spheres®. De rijke textuur met sheaboter is ook geschikt voor de droge huid. Het product behaalt een beter resultaat in combinatie met het Instant Result Serum.

2. Waarom Serox Instant Result Serum en Serox Intensive Result Cream in combinatie gebruiken?
Een gecombineerde toepassing wordt aanbevolen om een optimaal resultaat te bereiken voor het uiterlijk van de huid. Het serum kalmeert de huid met innovatieve werkstoffen, de crème zorgt voor een ontspannen, gladde huid.

3 Hoe werken Serox Professional Eye Pads?
1. hydratatie activeert de gevriesdroogde collageenkussens en voorziet de huid van geconcentreerd vocht.
2. intensieve hydratatie en innovatieve actieve ingrediënten moeten het ontstaan van rimpels verminderen en de huid gladder maken.
3. de activeringsoplossing moet de huid ondersteunen met speciale ingrediënten.

Ingrediënten

Ingrediënten Vloeistof: Aqua (Water), glycerine, Dimethyl Isosorbide, Natriumlactaat, Acetyl Hexapeptide-8, Acmella Oleracea Extract, Natriumhyaluronaat, Alcohol, Caprylyl Glycol, Fenoxyethanol, Ethylhexylglycerine Ingrediënten Collageen Pads: Collageen, rayon, paraffine, gehydrogeneerd hars, gehydrogeneerd polyisobuteen, PPG-15 Stearylether, PEG-40 Sorbitaanperoleaat, PEG-40


Bewaar dit product voor later