Protein Power Vanille

71051
€54,69
Proteïne voor sterke spieren
Op voorraad
1
Productgegevens
Merk: Lifetact
  • Unieke proteïnemacht voor spierondersteuning
  • Biedt essentiële eiwitten en andere voedingsstoffen voor de opname en het onderhoud van spieren1
  • Met 80% waardevol eiwit uit vijf verschillende componenten (uniek)
  • Met magnesium en vitamine B6
  • 375g

Sterke ondersteuning bij het onderhouden en vergroten van de spieren…. Draagt bij tot het gebruik van eiwitten dankzij 5-componenten eiwitten, magnesium2 en vitamine B63.

Eiwitrijke drank met poeder vanille staat op de Kölner Liste? De Kölner Liste® bevat een lijst van voedingssupplementen met een geminimaliseerd dopingrisico die zijn getest op anabole steroïden en stimulerende middelen door een van de meest vooraanstaande laboratoria ter wereld op het gebied van NEM-analyse van dopingmiddelen. Alle verdere informatie is te vinden op de website van Kölner Liste® op www.koelnerliste.com

Wetenschappelijk bevestigd door de EFSA (Europese Autoriteit voor voedselveiligheid):
1 Eiwitten dragen bij tot het behoud van de spiermassa en een toename van de spiermassa.
2 magnesium draagt bij tot een normale eiwitsynthese en spierfunctie
3 Vitamine B6 draagt bij tot een normaal eiwit- en glycogeenmetabolisme.

Toepassing

Gebruiksaanwijzing: Roer één afgestreken maatschepje (12,5 g poeder) door 125 ml magere melk (1,5 % vet) of 100 ml water. Bereiding met melk en avondconsumptie worden aanbevolen. We raden ook aan om de voorbereiding in LR Shaker te doen.

Zorg voor een evenwichtige, gevarieerde voeding en een gezonde levensstijl. Sporen van gluten en lupine kunnen niet worden uitgesloten.

Schud het blikje voor gebruik. Het vulvolume is te wijten aan technische redenen. Koel en droog bewaren, snel na opening consumeren.

Handig om weten

Het is moeilijk te geloven, maar spieren spelen een belangrijke rol bij de vetverbranding. Hoe meer we hebben, hoe beter. Niet alleen degenen die sporten, maar ook degenen die een dieet volgen moeten speciale aandacht besteden aan hun spieren. Omdat spieren veel energie verbruiken. En daar gaat het bij gewichtsverlies om!
Het speciale mengsel van 5-componenten-eiwitten is uniek op de markt. Het ondersteunt het lichaam bij de absorptie en het gebruik van de waardevolle eiwitten.

Met Protein Power verbruikt u een product van de hoogste kwaliteit. De productontwikkeling vindt plaats met vooraanstaande voedingswetenschappers en met inachtneming van de huidige wetenschappelijke inzichten op het gebied van voeding.
Protein Power is Made in Germany: Vanaf de winning van de grondstoffen tot en met het afvullen in het blik, gaat elke productiestap gepaard met controles volgens de LR-kwaliteitsnorm.

Ingrediënten/voedingswaardeinformatie

Ingrediënten: 95 % eiwitpoeder (soja-eiwit, weiproteïne, calciumcaseïnaat, melkeiwit, eiwiteiwit), magnesiumcarbonaat, aroma, antiklontermiddel (siliciumdioxide), zoetstof (sucralose), vitamine B6, kleurstof (bètacaroteen).

Bewaar dit product voor later