Pro Balance

71037
€39,79
mengeling van citraten, carbonaten en gluconaten
Op voorraad
1
Productgegevens
Merk: Lifetact

Pro Balance tabletten helpt vermoeidheid te verminderen – dankzij sporenelementen en basische mineralen, zoals magnesium5.

siegel_10.jpg
  • Geharmoniseerde alkalische mineralen en sporenelementen voor het innerlijke evenwicht1
  • Waardevolle mengeling van citraten, carbonaten en gluconaten
  • Lactosevrij
  • Inhoud: 360 tabletten

De evenwichtige toevoer van zuurvormende eiwitrijke en alkalinevormende plantenvoeding is niet altijd gemakkelijk in het dagelijks leven en een onevenwichtige zuur-basebalans is niet ongewoon.

Een eenvoudige en praktische ondersteuning biedt Pro Balance, die geheel kosteloos in het dagelijkse voedingsplan kan worden ingebracht en zorgt voor een uitgebalanceerde balans van de zuur-base-balans.

Pro Balance voorziet uw lichaam van waardevolle alkalische mineralen en sporenelementen voor uw innerlijke balans en biedt u zo de basis voor uw welzijn. Pro Balance is lactosevrij en bestaat uit een waardevol mengsel van citralen, carbonaten en gluconaten.

1 Magnesium in Pro Balance helpt bij het verminderen van vermoeidheid en vermoeidheid en de elektrolytenbalans.

Gebruiksaanwijzing: Neem dagelijks 3 x 4 tabletten in met water

De aanbevolen dagelijkse inname niet overschrijden. Voedingssupplementen zijn geen vervanging voor een gevarieerde en evenwichtige voeding, wat belangrijk is in combinatie met een gezonde levensstijl. Houd het product buiten het bereik van kleine kinderen. Sluit het blikje na gebruik goed af en bewaar het op een droge plaats. Kan een laxerend effect hebben bij overmatig gebruik.

Handig om weten

Mineralen zijn nooit in hun zuivere vorm aanwezig, maar altijd gebonden in zouten. Van bijzonder belang voor de biologische beschikbaarheid van mineralen, d.w.z. hoe goed het lichaam ze kan accepteren, is de juiste verhouding van deze verschillende verbindingen. Daarom gebruikt LR een mengsel van citralen, carbonaten en gluconaten.

FAQ

Hoe kan het tot een oververzuring van het lichaam komen?

Er zijn verschillende factoren die acidose in het lichaam veroorzaken. Ten eerste is er de voeding, want de lijst van voedingsmiddelen waarvan de overmatige consumptie een negatief effect kan hebben op onze zuur-basenbalans is lang: vlees, koolzuurhoudend mineraalwater, koffie, vet, wit meel, snoep, enz. kunnen allemaal bijdragen tot een oververzuring van het lichaam, net als alcohol of medicijnen. Het negatieve effect van deze voedingsmiddelen wordt versterkt als er in relatie tot deze voedingsmiddelen weinig basisvormende groenten en fruit worden gegeten. Andere factoren zoals weinig beweging en veel stress belasten de stofwisseling extra.

Hoe compenseren mineralen en sporenelementen de hyperzuurheid van het lichaam?

Basismineralen worden ook wel ontzuringsmineralen genoemd. Ze moeten in elke cel aanwezig zijn omdat ze nodig zijn voor de neutralisatie van zuren. In het geval van acidose, bijvoorbeeld door een onevenwichtige voeding, worden mineralen uit het organisme geëxtraheerd.

Ingrediënten/voedingswaardeinformatie

Ingrediënten: Natriumbicarbonaat, calciumcarbonaat, calciumcarbonaat, vulstof (sorbitol), vulstof (microkristallijne cellulose), magnesiumcarbonaat, kaliumcitraat, natriumcitraat, kaliumbicarbonaat, magnesiumcitraat, calciumcitraat, maltodextrine, maïszetmeel, scheidingsmiddelen (siliciumdioxide en magnesiumzouten van vetzuren), kopergluconaat, chroomchloride, natriummolybdaat.

Bewaar dit product voor later