Nanogold – dagcrème

71248
€47,99
In stock
1
Product Details
Merk: Zeitgard
  • Fluweelzachte crème voor een stevige, gladde huid
  • Beschermt de huid tegen de tekenen van UV-veroudering
  • Onder meer abrikozenpitolie en soja-eiwitten stimuleren de regeneratie van de huid.
  • Met actief stoffentransportsysteem
  • Voor gebruik met de Face Smoothing Tool
  • 50ml

Zeg vaarwel tegen rimpels en geniet van uw uiterlijk:

De fluweelzachte textuur van de crème verhoogt de elasticiteit en teint van de huid en versterkt de vochtbarrière. Abrikozenpitolie en soja-eiwitten, glycoproteïnen en polysacchariden stimuleren de regeneratieve functies van de huid en bevorderen de vorming van collageen, wat de weerstand van de huid verbetert.
Tegelijkertijd bestrijden ze de tekenen van door UV-straling veroorzaakte huidveroudering en vertragen ze het verouderingsproces van de huid. Rimpels en fijne lijntjes worden zichtbaar verminderd. Voor een vollere en versterkte huid met een gladde, gelijkmatige textuur.

De hoogwaardige producten met gouddeeltjes en zijde voor de huid tot 40 jaar verminderen zichtbaar rimpels – voor een mooie teint. Gouddeeltjes met een collageenbooster verbeteren de elasticiteit van de huid. Zijdeproteïnen geven de huid een merkbaar zachter gevoel en beschermen haar tegen milieuschade. Nu opnieuw geformuleerd met het innovatieve transportsysteem voor actieve stoffen en een speciale ingekapselde stof die expressielijntjes vermindert.
Voor maximale effectiviteit in combinatie met de Face Smoothing Tool.

Toepassing

STAP 1: Reinig uw gezichtshuid met de Face Cleansing Tool of de Face Peeling Tool.

STAP 2: Breng uw Nanogold behandeling aan en masseer het in met de Face Smoothing Tool. Behandel de linker- en rechterzijde van het gezicht en het voorhoofd gedurende 30 seconden. Maak cirkelvormige bewegingen van binnen naar buiten en van onder naar boven.

Handig om weten

ZEITGARD Nanogold helpt onze huid te beschermen tegen UVA-stralen door ze te blokkeren.
Nanogold & Silk Day Cream bevat nanogouden en zijdeproteïnen, evenals het speciale complex Aglycal, TIMP peptiden en Uvinul A plus.

FAQ

ZEITGARD Nanogold & Silk – wat is er zo bijzonder aan dit product?
Vrouwen van 30 jaar en ouder moeten hun teint beschermen tegen milieu-invloeden, met name UVA-stralen. Onze innovatieve Nanogold & Silk formule kan uw huid helpen vroegtijdige huidveroudering door licht te voorkomen.

Kan ZEITGARD Nanogold Day Cream ook ’s nachts worden gebruikt?
In principe is er geen reden om de dagcrème niet ook ’s nachts te gebruiken. De nachtcrème is echter rijker en bevat verschillende actieve ingrediënten die uw huid een nacht lang intensief verzorgen.

Waarom zou ik idealiter alle producten uit één huidverzorgingslijn gebruiken?
De producten binnen een huidverzorgingslijn vullen elkaar aan. Het is belangrijk om ze regelmatig en in de juiste volgorde te gebruiken.
Save this product for later