Nanogold 2in1 oogcrème en masker

71019
€47,99
Verzachtende en verstevigende oog crème en masker
Op voorraad
1
Productgegevens
Merk: Zeitgard
  • Verzachtende en verstevigende oogverzorging
  • Soja- en rijstpeptiden verminderen zichtbaar donkere kringen en wallen.
  • De oogzone is steviger en gladder – voor een frisse en alerte blik.
  • Met actief stoffentransportsysteem
  • Voor gebruik met de Face Smoothing Tool

Laat uw dagelijkse routine zijn sporen na, zodat uw oogzone er moe en versleten uitziet? Deze gladmakende en verstevigende oogverzorging beschermt en versterkt de gevoelige huid onder de ogen. Dankzij soja- en rijstpeptiden worden fijne lijntjes en rimpels zichtbaar verminderd en donkere kringen en zwellingen, zoals wallen, verminderd. De gevoelige oogzone wordt voller, gladder en soepeler, zodat vermoeide ogen er in een oogwenk alerter uitzien. Voor een frisse, wakkere uitstraling en een verbeterde huidtextuur.

De hoogwaardige producten met goud- en zijdedeeltjes voor de huid tot 40 jaar verminderen zichtbaar rimpels – voor een mooie teint. De gouddeeltjes, op basis van een collageenbooster, verbeteren de elasticiteit van de huid.
Zijdeproteïnen laten de huid voelbaar zachter aanvoelen en beschermen haar tegen schade door het milieu. Nu opnieuw geformuleerd met het innovatieve transportsysteem voor actieve stoffen en een speciale ingekapselde stof die expressielijntjes vermindert. Voor maximale effectiviteit in combinatie met de Face Smoothing Tool.

Toepassing

STAP 1: Reinig uw gezichtshuid met de Face Cleansing Tool of de Face Peeling Tool.

STAP 2: Breng uw Nanogold behandeling aan en masseer het in met de Face Smoothing Tool. Behandel de linker- en rechterzijde van het gezicht en het voorhoofd gedurende 30 seconden. Maak cirkelvormige bewegingen van binnen naar buiten en van onder naar boven.

Handig om weten

De ontwikkelaars van het moderne LR Health & Beauty Systems laboratorium gebruiken iriserende edelstenen met de nieuwste wetenschappelijke kennis en technologie. De anti-aging huidverzorgingslijn laat de huid dag na dag stralen.

Bewaar dit product voor later