Liver Support

71620
€38,49
Op voorraad
1
Productgegevens

­čî┐ Verbeter uw gezondheid met ons innovatieve voedingssupplement dat mineralen, vitamine B6 en plantenextracten combineert! ­čî┐

Deze unieke formule biedt een drievoudige werking, waardoor het perfect is voor iedereen die zijn algehele gezondheid wil ondersteunen en de natuurlijke ontgiftingsprocessen van het lichaam wil bevorderen.
– **Ontgifting:** Met de krachtige ontgiftende eigenschappen van artemisia, mariadistel en chlorella helpt dit supplement de lever bij het afbreken, hergroeperen en elimineren van schadelijke stoffen. Dit proces ondersteunt het lichaam bij het ontgiften en behoudt een gezonde leverfunctie.
– **Bescherming tegen oxidatieve stress:** Het mineraal mangaan beschermt de cellen tegen oxidatieve stress, wat vaak wordt veroorzaakt door metabolische en ontgiftingsprocessen. Dit helpt bij het verminderen van schade aan de cellen en bevordert algehele gezondheid en welzijn.
– **Synthese van cyste├»ne:** Vitamine B6 speelt een belangrijke rol bij de synthese van cyste├»ne, een essentieel aminozuur dat bijdraagt aan de productie van glutathion, een krachtige antioxidant die het lichaam beschermt tegen vrije radicalen en giftige stoffen.
Met ingredi├źnten zoals choline, molybdeen en andere natuurlijke extracten, is ons voedingssupplement ontworpen om een gezonde stofwisseling en ontgiftingsprocessen te ondersteunen.
Elk doosje bevat 30 capsules, ideaal voor een maandelijkse kuur. Neem dagelijks volgens de aanwijzingen voor een optimale gezondheid en welzijn. Mis dit voedingssupplement niet en begin vandaag nog met het ondersteunen van uw gezondheid! ­čî▒­čĺŐÔťĘ

Toepassing:

Aanbevolen inname: Neem ├ę├ęn keer per dag, bij voorkeur ’s avonds, een Liver Support capsule in met een glas vloeistof.

De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid mag niet overschreden worden. Voedingssupplementen kunnen een gevarieerde en evenwichtige voeding, in combinatie met een gezonde levensstijl, niet vervangen. Houd het product buiten het bereik van jonge kinderen.

Goed afgesloten, droog en bij kamertemperatuur bewaren. Na opening goed afsluiten.

Handig om weten

Elke plant of ingredi├źnt heeft zijn eigen specifieke voordelen en sommige zijn zelfs echte specialisten. Als ze echter gecombineerd worden, kunnen ze bijzonder effectieve synergetische effecten ontwikkelen die het natuurlijke behoud van de gezondheid bevorderen. De ingredi├źnten in de darmstofwisselingskuur werken het effectiefst in synergie en bevorderen het evenwicht in het lichaam.

MARIADISTEL
Leverbescherming: Mariadistel is vooral bekend om zijn positieve effecten op de gezondheid van de lever1. Men denkt dat silymarine, de belangrijkste stof in mariadistel, de levercellen kan helpen regenereren.
Leverontgifting: Mariadistel kan ook de ontgiftingsfunctie van de lever ondersteunen1 door de activiteit van enzymen die betrokken zijn bij het afbreken van gifstoffen en verontreinigende stoffen te verhogen.
Ondersteuning: Mariadistel of silymarine wordt vaak gebruikt als supplement om de leverfunctie te ondersteunen.

ARTEMISIA
Artemisia absinthium, beter bekend als alsem, kent vele toepassingen vanwege de vele eigenschappen en voordelen.
Ondersteuning van de spijsvertering: Artemisia wordt van oudsher gebruikt om de spijsvertering te bevorderen. Men denkt dat artemisia de productie van spijsverteringssappen kan stimuleren en daarom nuttig kan zijn bij maagdarmproblemen zoals winderigheid en een opgeblazen gevoel.
Antioxidant effect: Artemisia bevat van nature antioxidanten2, zoals polyfenolen, flavonoïden en terpenen. Van antioxidanten is bekend dat ze cellen helpen beschermen tegen oxidatieve stress en schade veroorzaakt door vrije radicalen.

CYSTEINE
Cysteïne is een essentieel aminozuur dat een rol speelt in veel vitale functies. Een tekort aan cysteïne of zijn precursoren kan negatieve effecten hebben op verschillende aspecten van het metabolisme van het lichaam en de functies van de lever en andere organen aantasten. Daarom is het vermogen van de lever om cysteïne te synthetiseren belangrijk voor het behoud van een gezonde stofwisseling en een adequate ontgiftingsfunctie.

.CHLORELLA
Chlorella is een zoetwateralg die wordt gewaardeerd om zijn voedingseigenschappen en potenti├źle voordelen voor de gezondheid als voedingssupplement.
Antioxiderende eigenschappen: chlorella bevat natuurlijke antioxidanten zoals vitamine C, vitamine E en carotenoïden. Antioxidanten beschermen het lichaam tegen oxidatieve stress en kunnen celbeschadiging door vrije radicalen helpen minimaliseren.
Rijk aan voedingsstoffen: Chlorella is rijk aan verschillende voedingsstoffen, waaronder eiwitten, vitaminen (zoals B-vitaminen, vitamine C en vitamine K), mineralen (zoals ijzer, magnesium en zink), vezels en secundaire plantaardige stoffen. Deze voedingssamenstelling maakt chlorella een potentieel voedzaam supplement ter ondersteuning van de gezondheid.

1 Silybum marianum helpt bij het behouden van een normale leverfunctie en draagt bij aan de bescherming en regeneratie van de lever.
2 Van antioxidanten is bekend dat ze cellen helpen beschermen tegen oxidatieve stress en schade veroorzaakt door vrije radicalen.

Ingredi├źnten: Cholinebitartraat, hydroxypropylmethylcellulose (omhulsel van capsule), absintalsemextract (Artemisia absinthium L.) (19 %), mariadistelextract(Silybum marianum L.) (8 %), chlorellapoeder (Chlorella sorokiniana) (8 %), natriummolybdaat, antiklontermiddel: magnesiumzouten van vetzuren; mangaangluconaat, vitamine B6.

PER CAPSULE % RI**
Vitamin B6 0,70 mg 50
Mangan 0,30 mg 15
Molybd├Ąn 50 ┬Ág 100
Cholin 82,5 mg

*Choline draagt bij tot de instandhouding van de normale leverfunctie
** dagelijkse referentie-innames (RI)

Bewaar dit product voor later