Limited Aloe Vera Sun Kids set SPF 50

71374
€42,59
Op voorraad
1
Productgegevens
Merk: Lr Aloe via
siegel_10.jpg

Bevat:

  • Aloë Vera Kinderen Zonnemelk Spray SPF 50.
  • Aloë Vera After Sun Gel

Aloë Vera Kinderen Zonnemelk Spray SPF 50

Betrouwbare bescherming tegen de zon voor de gevoelige kinderhuid

Waterdichte UVA/UVB-bescherming met zonbeschermingsfactor 50 die bijzonder mild is voor de gevoelige kinderhuid. De lichte sprayformule is gemakkelijk aan te brengen op de natte of droge huid.

Met 40% aloë vera is het bijzonder goed voor de gevoelige huid: het hydrateert intensief en ondersteunt de regeneratie van de huid. . Ananas staat bekend om zijn enzymen, mineralen en vitaminen die de regeneratie van de huid kunnen helpen ondersteunen.

Aloë Vera After-Sun Gel
Koele verzorging na het zonnebaden

Niet alleen tijdens, maar ook na het zonnebaden moet een door de zon beschadigde huid worden verzorgd. De Aloë Vera After Sun Gel Cream met 70% aloë vera verzacht en verkoelt de huid. Het maakt de huid zacht en soepel. Ananas staat bekend om zijn enzymen, mineralen en vitaminen die de regeneratie van de huid kunnen helpen ondersteunen.

De innovatieve Water Droplets technologie zorgt voor maximale vochtigheid en verkoelende frisheid. Een gevoel als duizenden kleine waterdruppels op de huid, die je zelfs kunt zien. De huid wordt intensief van vocht voorzien.

Toepassing

Aloë Vera Sun Milk Spray SPF 50 voor kinderen: breng de zonnebrandcrème 30 minuten voor het zonnebaden aan. De kinderzonnebrandspray kan ook worden ververst tijdens het spatten op een natte huid.

Opgelet: Container staat onder druk. Beschermen tegen zonlicht en temperaturen boven 50°C. Na gebruik niet met geweld openen of verbranden. Niet spuiten op vlammen of op gloeiende lichamen. Verwijderd houden van ontstekingsbronnen – niet roken. Buiten bereik van kinderen bewaren. Vorming van explosieve mengsels mogelijk zonder voldoende ventilatie. Niet in de ogen spuiten.

Aloë Vera After Sun Gel: Royaal aanbrengen na het zonnebaden.

Handig om weten

Kinderen moeten de felle middagzon vermijden. Baby’s en peuters moeten worden beschermd tegen direct zonlicht. Gebruik voor baby’s en peuters beschermende kleding en zonnebrandmiddelen met een zeer hoge beschermingsfactor.

De vermelde zonbeschermingsfactor voor zonnebrandmiddelen en dus de duur van de blootstelling aan de zon per dag kan niet worden verlengd door meerdere toepassingen.

Bewaar dit product voor later