Limited Aloe Vera Anti Aging Sun set SPF 50

71376
€39,70
Op voorraad
1
Productgegevens
Merk: Lr Aloe via

siegel_10.jpg

Bevat

  • Aloe Vera Anti-Aging Zonnenfluid SPF 50
  • Aloe Vera After-Sun-Gel

Aloë Vera Anti-Aging Sun Fluid SPF 50

Zonbescherming met anti-verouderingseffect

Verwacht u meer van een zonnemelk dan alleen pure zonbescherming? De Aloë Vera Anti-Aging Sun Fluid met SPF 50 en 40% Aloë Vera is zonbescherming en anti-age verzorging in één. De peptidencombinatie met bewezen anti-verouderingseffect bevordert de lichaamseigen collageen- en elastineproductie in de huid en zorgt voor een gladder aanzien van de huid. Ananas staat bekend om zijn enzymen, mineralen en vitaminen die de regeneratie van de huid helpen ondersteunen.

De innovatieve dry-touch textuur zorgt ervoor dat de vloeistof snel wordt geabsorbeerd, niet glimt, niet plakt en geen witte resten op de huid achterlaat.

Aloë Vera After-Sun Gel
Koele verzorging na het zonnebaden

Een door de zon beschadigde huid moet niet alleen tijdens, maar ook na het zonnebaden worden verzorgd. De Aloë Vera After Sun Gel Cream met 70% aloë vera verzacht en verkoelt de huid. Het maakt de huid zacht en soepel. Ananas staat bekend om zijn enzymen, mineralen en vitaminen die de regeneratie van de huid kunnen helpen ondersteunen.

De innovatieve Water Droplets technologie zorgt voor maximale vochtigheid en verkoelende frisheid. Een gevoel als duizenden kleine waterdruppels op de huid, die je zelfs kunt zien. De huid wordt intensief van vocht voorzien.

Toepassing

Aloë Vera Anti-Aging Sun Fluid SPF 50: minstens 30 minuten voor blootstelling aan de zon royaal aanbrengen. Breng opnieuw aan indien nodig.

Aloë Vera After Sun Gel: Royaal aanbrengen na het zonnebaden.

Handig om weten

De zonbeschermingsfactor geeft aan hoeveel langer u theoretisch met zonnebrandcrème kunt zonnebaden zonder te verbranden dan zonder zonnebrandcrème.

Je kunt het uitrekenen: SPF * zelfbeschermingstijd. Als uw zelfbeschermingstijd b.v. 5 minuten is, rekent u uit: 20 * 5 minuten = 100 minuten.
Belangrijk: elk huidtype is anders en de blootstelling aan de zon ook. Zonnebrandcrème is geen vervanging voor een parasol, T-shirt of zonnehoed.

Om uzelf tegen langdurige zonneschade te beschermen, moet u de zon nooit helemaal uitdoven en vaker de schaduw opzoeken.

Bewaar dit product voor later