LR Soul of Nature limited mandarijnolie

71257
€30,99
Op voorraad
1
Productgegevens
  • 100% essentiële olie voor kamergeur
  • Geschikt voor het begeuren van LR verzorgingsolie
  • Met de geur van Braziliaanse groene mandarijn
  • Etherische oliën en oliemengsels in gerecycleerde glazen flessen**.
  • 10ml

Het ruikt naar een magische kerst!

Deze essentiële olie is een levendige, fruitige en warme compositie met de geur van de Braziliaanse groene mandarijn. De groene mandarijn wordt vroeg geoogst en kan na verwerking zijn volle zoete en bittere aroma ontwikkelen. Naast het ontspannende, verkwikkende en versterkende olfactorische effect, roept het onmiddellijk de kersttijd op en brengt het warme gevoelens van geluk…

Tip: LR Soul of Nature Tangerine laat zich bijzonder goed combineren met andere citruscomponenten!

*Aquatic Chronic 2, Asp Tox. 1, Skin Irrit. 2, Skin Sens. 1, Flam. Liq.3, Repr. 2
**Glazen flessen kunnen tot 55% gerecycled glas bevatten.

Toepassing

Geurmengsel voor het begeuren van een kamer met een geurhouder:
Gebruik in combinatie met een geurhouder, zoals een olielampje voor waxinelichtjes, een geursteen of een diffuser om de kamer te begeuren. Giet hiervoor bijv. 3-4 druppels in de verstuiver en verstuif maximaal 3 keer per dag gedurende 1 uur. De geur heeft een paar minuten nodig om zich te ontwikkelen. In combinatie met een parfumverspreider giet u een paar druppels in de reeds met water gevulde kom en laat u deze verdampen. Voeg na een tijdje meer heet water toe aan de kom (anders kans op breuk en spatten)… Altijd onder toezicht gebruiken. Maak de beker na gebruik goed schoon. Afzettingen kunnen worden verwijderd met parfumdiffusiereiniger. Niet onverdund gebruiken op plastic oppervlakken. Het mengsel van geurolie kan ideaal worden geïntegreerd in een stemmingsverbeterende wellnessroutine.

GEVAAR:

Gevaar: Giet een paar druppels in een parfumlampje, diffuser of geursteen gevuld met water en laat verdampen. De geur heeft een paar minuten nodig om zich te ontwikkelen. Na enige tijd bijvullen, anders bestaat het risico van spatten. Altijd onder toezicht gebruiken. Niet gebruiken op plastic oppervlakken. Niet geschikt voor consumptie / Kan dodelijk zijn als het wordt ingeslikt en in de luchtwegen terechtkomt. Kan allergische huidreacties veroorzaken. Kan de vruchtbaarheid schaden of het ongeboren kind aantasten. Bevat piperonal. Kan allergische reacties veroorzaken / Indien medisch advies vereist is, container of etiket bij de hand houden. Buiten bereik van kinderen houden. Draag beschermende handschoenen. BIJ INSLIKKEN: Bel onmiddellijk een ANTIGIFCENTRUM / arts. GEEN braken opwekken. Opgesloten houden. Voer de inhoud/verpakking af volgens de plaatselijke en nationale voorschriften.

UFI: U624-C0A2-300G-FVN6

Bewaar dit product voor later