LR Soul of Nature Strong Soul Douchegel

71162
€17,99
Douchegel
Op voorraad
1
Productgegevens
  • Voor een verkwikkende douche-ervaring voor hem en haar.
  • Reinigt en verzorgt op milde wijze met 95% natuurlijke ingrediënten*, waaronder 100% natuurlijke essentiële oliën
  • In duurzame verpakking van gerecycled plastic (rPET)**.
  • Met een revitaliserende geur olie mix van pepermunt, eucalyptus, tijm en cederhout
  • 200ml

De perfecte douchegel voor een gereinigde huid en een sterke ziel.

Helemaal opgefrist en wel, elke ochtend onder de douche. De douchegel LR Strong Soul met een vitaliserende geurenmix van pepermunt, eucalyptus, tijm en ceder laat je fris en vol kracht onder de douche vandaan komen.

De zachte reiniging en verzorging met 95 % natuurlijke ingrediënten, waaronder 100 % natuurlijke essentiële oliën, is voor iedereen die een vitaliserende oppepper en doucheverzorging op basis van natuurlijke cosmetica wenst.

Toepassing

Breng de aromadouchegel aan op de vochtige huid, masseer met ronddraaiende bewegingen tot zich een zijdezacht schuim heeft gevormd en spoel af. Sluit gewoon uw ogen onder de douche en geniet van het vitaliserende, verkwikkende effect van de geur. De douchegel kan ideaal worden geïntegreerd in een vitaliserende welzijnsroutine en wordt vooral aanbevolen op stressvolle dagen wanneer een extra portie energie en kracht goed voor u is.

FAQ

Pepermunt en eucalyptus (topnoot):
Twee experts voor verfrissing in één. Met zijn frisse, heldere, koele geur heeft pepermunt een activerende, verhelderende, verkwikkende en versterkende werking. Eucalyptus verfrist en activeert bovendien het welzijn.

Tijm (hartnoot):
Zelfs het woord “thymus” = “moed” onthult dat tijm versterkt, activeert en moed kan geven.
moed. Zijn sterke, kruidachtige geur is ook stimulerend en verfrissend.

Ceder (basisnoot):
Balsemiek, houtachtig, warm – cederolie heeft een opbeurend, stabiliserend, aardend effect en versterkt het zelfvertrouwen.

Ingrediënten

Aqua (water), natriumlauroylmethylisethionaat, natriumchloride, cocamidopropyl betaïne, glycerine, natriumlaurylglucosecarboxylaat, laurylglucoside, dinatriumcocoylglutamaat, xanthaangom, natriumlauroylglutamaat, Parfum (Geur), Menthol, Natrium Cacaoyl Glutamaat, Caesalpinia Spinosa Gom, Propyleenglycol, Citroenzuur, Natrium Benzoaat, Limoneen, Kalium Sorbaat, Trinatrium Ethyleendiamine Disuccinaat, Linalool, Sorbinezuur

Bewaar dit product voor later