LR Soul of Nature Sinaasappelolie

71143
€5,69
Sinaasappelolie
Op voorraad
1
Productgegevens
Merk: Soul Of Nature
  • Verkwikkende geur die de ziel stimuleert en oppept
  • Geschikt voor kamergeuren of als geur voor de LR verzorgingsolie
  • 100 % natuurlijke essentiële olie
  • Botanische naam: Citrus Sinensis
  • let op toepassing
  • 10ml

Een natuurlijke essentiële olie met een stimulerende en verkwikkende geur.

Concentreer u op uw welzijn en voel hoe uw stemming op natuurlijke en positieve wijze wordt gestimuleerd. De fruitige frisse geur van LR Soul of Nature Orange Oil zorgt voor deze goede humeur-kick.

Ervaar de verkwikkende geur van de 100% natuurlijke sinaasappelolie op verschillende manieren – op de huid of met behulp van een geurdrager.Voor toepassing op de huid, meng gewoon een paar druppels van de etherische olie met de LR verzorgingsolie volgens onze DIY recepten en voel het positieve effect. Gebruik een geurdrager, zoals een geurlamp of een diffuser, om de kamer te begeuren en haal diep adem.

Voel hoe de geurende kracht van sinaasappelolie uw welzijn positief kan beïnvloeden.

Geurprofiel: Fris, fruitig, zoet, warm
Geureffect: Opwekkend, stimulerend, stimulerend
Oorsprong: Argentinië

Toepassing

Op de huid: Meng met de 100 ml LR Soul of Nature verzorgingsolie volgens onze DIY recepten.
Houd u altijd aan de hoeveelheden die in het betreffende recept staan. Nooit onverdund op de huid aanbrengen!

In een geurverspreider: Gebruik in combinatie met een geurverspreider zoals een waxinelichtje, een geursteen of een verstuiver om de geur in de ruimte te verspreiden. Doe bijvoorbeeld 3-4 druppels in de verstuiver en verstuif gedurende 1 uur, max. 3 keer per dag. De geur heeft een paar minuten nodig om zich te ontvouwen.
Doe, in combinatie met een geurlampje, een paar druppels in de kom die al met water gevuld is en laat verdampen. Vul de kom na enige tijd opnieuw met warm water (anders bestaat het gevaar van breken en spatten). Altijd onder toezicht gebruiken. Maak de kom na gebruik goed schoon. Afzettingen kunnen worden verwijderd met de geurlampreiniger.
Niet puur gebruiken op kunststof oppervlakken.

WAARSCHUWINGEN VOOR GEVAREN:

Gevaar: Uitstekend geschikt als geurolie voor kamergeuren, voor wellness, voor het aromatiseren van LR Care Oil of voor aromaverzorging van de huid. Niet onverdund op de huid aanbrengen. Doe een paar druppels in een geurlampje gevuld met water, een diffuser of een geursteentje en laat het verdampen. De geur heeft een paar minuten nodig om zich te ontvouwen. Na enige tijd bijvullen, anders bestaat het gevaar van spatten. Altijd onder toezicht gebruiken. Niet gebruiken op kunststof oppervlakken. Niet geschikt voor consumptie. Kan dodelijk zijn als het wordt ingeslikt en in de luchtwegen terechtkomt. Kan allergische huidreacties veroorzaken. Schadelijk voor in het water levende organismen, met langdurige gevolgen. Als medisch advies nodig is, houd dan de verpakking of het etiket bij de hand. Buiten bereik van kinderen bewaren. Draag beschermende handschoenen. In geval van inslikken: onmiddellijk een ANTIGIFCENTRUM/arts waarschuwen. GEEN braken opwekken. Opgesloten houden. Gooi de inhoud/container weg in overeenstemming met de plaatselijke en landelijke voorschriften.

FAQ

Sinaasappelbomen komen oorspronkelijk uit China en worden daar al meer dan 2000 jaar gekweekt.
gecultiveerd. Ze vonden hun weg naar ons pas laat. Pas in 1520 bereikte de bekende variëteit “Valencia orange” ons via de Portugezen.

Ingrediënten

Geurolie 8028-48-6 (Sinaasappel, zoet, extract)Bewaar dit product voor later