LR Soul of Nature Relaxed Soul room- en kussenspray

71154
€17,99
Kamer en Kussenspray
Op voorraad
1
Productgegevens
  • Ontspannende feel-good sfeer om te sprayen, thuis of onderweg.
  • Voor directe toepassing op kussens, dekens of in de kamer
  • Met 100% natuurlijke essentiële oliën van bergamot, lavendel, neroli en sandelhout
  • In duurzame verpakking van gerecycleerd plastic (rPET)*.
  • 100ml

Spuit pure ontspanning!

Ontspan – en creëer een feel-good sfeer in uw huis of onderweg met de LR Relaxed Soul Pillow en Room Spray, die u zullen helpen om te ontspannen. Besproei uw kussens en slaapkamer met de kussen- en roomspray vlak voordat u naar bed gaat, kruip lekker in bed en geniet van het volledig ontspannende effect. De spray is ook perfect voor op reis.

Met 100% natuurlijke essentiële oliën van bergamot, lavendel, neroli en sandelhout, is de spray voor iedereen die snel en gemakkelijk een gevoel van ontspanning in huis wil halen op basis van natuurlijke essentiële oliën.

*Kappen, doppen en deksels van kunststof (PP).

Toepassing

Verstuif een fijne nevel op uw kussen en in de kamer – één tot drie verstuivingen, afhankelijk van de grootte van de kamer en de gewenste geurintensiteit. Ook ideaal voor onderweg, bv. op reis, om de vertrouwde feel-good sfeer te voelen, zelfs op onbekende plaatsen.

FAQ

Bergamot (topnoot):
De fruitige, wrange, lichte geur van bergamot heeft een kalmerend, ontspannend en verfrissend effect in tegenstelling tot andere citrusoliën.

Lavendel en neroli (hartnoot):
De kruidachtig-bloemig geurende olie van lavendel wordt ook wel de “olie van het midden” genoemd. Het heeft een ontspannende, kalmerende werking en bevordert zo een goede nachtrust. Neroli heeft een bloemige en poederachtige geur en heeft een kalmerend, versterkend en stemmingsverhogend effect.

Sandelhout (basisnoot):
De balsamico-warme en zoet ruikende olie van sandelhout heeft een aardende, kalmerende en balancerende werking. Er wordt ook gezegd dat het een slaapverwekkend effect heeft.

Ingrediënten

Linalool, Citronellol, Limoneen, Cumarine, Geraniol, Citral, Eugeno

Bewaar dit product voor later