LR Soul of Nature Pepermunt Olie

71139
€11,59
Pepermuntolie
Op voorraad
1
Productgegevens
Merk: Soul Of Nature
  • Activerende geur die de zintuigen zuivert en verfrist
  • Geschikt voor kamergeuren of als geur voor de LR verzorgingsolie
  • 100 % natuurlijke essentiële olie
  • Botanische naam: Mentha Piperita
  • let op toepassing
  • 10ml

Een natuurlijke essentiële olie met activerend en verhelderend geureffect.

Hou het hoofd koel en herwin je innerlijke kracht. De koele geur van LR Soul of Nature Pepermunt Olie reinigt de zintuigen en bevordert de concentratie op een volkomen natuurlijke manier.

Ervaar de activerende geur van de 100% natuurlijke pepermuntolie op verschillende manieren – op de huid of met behulp van een geurdrager. Voor het aanbrengen op de huid mengt u gewoon een paar druppels van de etherische olie met de LR verzorgingsolie volgens onze DIY recepten en voelt u het activerende effect dicht op uw huid. Om de kamer te begeuren, gebruikt u een geurdrager zoals een geurlamp of een verstuiver en ademt u diep in.

Voel hoe de geurende kracht van pepermuntolie uw welzijn positief kan beïnvloeden.

Geurprofiel: Fris, helder, koel, kruidig.
Geureffect: activerend, verfrissend, verhelderend
Oorsprong: India

*Let op het punt “Toepassing”.

Toepassing

Op de huid:
Meng met de 100 ml LR Soul of Nature verzorgingsolie volgens onze DIY recepten.

In een geurverspreider:
Gebruik in combinatie met een geurdrager, zoals een theelichtolielampje, een geursteen of een diffuser voor kamergeur, bijv. 3-4 druppels in de diffuser doen en max. 3 keer per dag 1 uur lang vernevelen. De geur heeft een paar minuten nodig om zich te ontvouwen. Doe, in combinatie met een geurlampje, een paar druppels in de kom die al met water gevuld is en laat verdampen. Vul de kom na enige tijd opnieuw met warm water (anders bestaat het gevaar van breken en spatten). Altijd onder toezicht gebruiken. Maak de kom na gebruik goed schoon. Afzettingen kunnen worden verwijderd met de geurlampreiniger. Niet puur gebruiken op kunststof oppervlakken.

WAARSCHUWINGEN VOOR GEVAREN:

Uitstekend geschikt als geurolie voor kamergeuren, voor wellness, voor het aromatiseren van LR Care Oil of voor aromaverzorging van de huid. Niet onverdund op de huid aanbrengen. Doe een paar druppels in een geurlampje gevuld met water, een diffuser of een geursteentje en laat het verdampen. De geur heeft een paar minuten nodig om zich te ontvouwen. Na enige tijd bijvullen, anders bestaat het gevaar van spatten. Altijd onder toezicht gebruiken. Niet gebruiken op kunststof oppervlakken. Niet geschikt voor consumptie. / Kan dodelijk zijn als het ingeslikt wordt en in de luchtwegen terechtkomt. Kan allergische huidreacties veroorzaken. /Als medisch advies nodig is, houd dan de verpakking of het etiket bij de hand. Buiten bereik van kinderen bewaren. Draag beschermende handschoenen. In geval van inslikken: onmiddellijk een ANTIGIFCENTRUM/arts waarschuwen. GEEN braken opwekken. Opgesloten houden. Gooi de inhoud/container weg in overeenstemming met de plaatselijke en landelijke voorschriften.

FAQ

Pepermunt is waarschijnlijk afkomstig uit Oost-Azië. Het is een natuurlijke kruising tussen de watermunt en de groene munt. In Duitsland is de plant al bekend sinds het midden van de 17e eeuw. Pepermunt behoort tot de sterkere mentholmuntsoorten, terwijl groene munt (bevat carvon) en citroenmunt (bevat linalool) iets milder zijn.

Ingrediënten

Geurolie 84082-70-2 (Pepermunt, extract)

Bewaar dit product voor later