LR Soul of Nature Hopeful Soul Geurmengsel

71145
€14,79
Geurmengsel
Op voorraad
1
Productgegevens
Merk: Soul Of Nature
  • Geur olie mix van bergamot, roos, Roomse kamille, sandelhout
  • Voor een evenwichtige feel-good sfeer in uw huis
  • Voor gebruik in een geurverspreider voor kamergeuren
  • 100 % natuurlijke essentiële oliën
  • let op toepassing
  • 10ml

De perfecte mix van geuroliën voor een evenwichtige feel-good sfeer.

Wil je iets goeds doen voor jezelf en genieten van me-momenten? Begeur vervolgens uw vier muren met de LR Hopeful Soul geurolie melange met behulp van een geurdrager. Kom tot vrede en tot jezelf.

De oliecompositie van bergamot, roos, roomse kamille en sandelhout is de perfecte geursymbiose voor iedereen die zijn huis een harmoniserende, evenwichtige sfeer wil geven op basis van natuurlijke essentiële oliën.

Toepassing

Geurmengsel voor kamergeuren in een geurdrager:
Doe een paar druppels in een geurlampje gevuld met water, een diffuser of een geursteentje en laat het verdampen. De geur heeft een paar minuten nodig om zich te ontvouwen. Na enige tijd bijvullen, anders bestaat het gevaar van spatten. Altijd onder toezicht gebruiken. Niet gebruiken op kunststof oppervlakken. Niet geschikt voor consumptie. / Kan allergische huidreacties veroorzaken. Bevat 3,7-dimethyl-6-octenyl-2-methylcrotonaat. Kan een allergische reactie veroorzaken / Houd verpakking of etiket bij de hand als medisch advies nodig is. Buiten bereik van kinderen bewaren. Draag beschermende handschoenen. Gooi de inhoud/container weg in overeenstemming met de plaatselijke en landelijke voorschriften. Tip:Creëert een harmoniserende, evenwichtige werksfeer in werkkamers en thuiskantoren.

VEILIGHEIDSINSTRUCTIES:

– Doe een paar druppels in een geurlamp, verstuiver of geursteen gevuld met water en laat verdampen. De geur heeft een paar minuten nodig om zich te ontvouwen. Na enige tijd bijvullen, anders bestaat het gevaar van spatten. Altijd onder toezicht gebruiken. Niet gebruiken op kunststof oppervlakken. Niet geschikt voor consumptie. / Kan allergische huidreacties veroorzaken. Bevat 3,7-dimethyl-6-octenyl-2-methylcrotonaat. Kan een allergische reactie veroorzaken / Houd verpakking of etiket bij de hand als medisch advies nodig is. Buiten bereik van kinderen bewaren. Draag beschermende handschoenen. Gooi de inhoud/container weg in overeenstemming met de plaatselijke en landelijke voorschriften.

UFI: 0924-V00F-E000-377A

FAQ

Bergamot (topnoot):
De fruitige, wrange, lichte geur van bergamot heeft een kalmerend, ontspannend en verfrissend effect in tegenstelling tot andere
in tegenstelling tot andere citrus oliën.

Roos en Roomse kamille (hartnoot):
Rozenolie heeft met haar bloemige, zoete geur een harmoniserende, hartopenende en stemmingsverlichtende werking. Roomse kamille ontspant en heeft een balancerende werking.

Sandelhout (basisnoot):
De balsamico-warme en zoet ruikende olie van sandelhout heeft een harmoniserende, balancerende en aardende werking.

Ingrediënten/voedingswaardeinformatie

(R)-p-Mentha-1,8-dieen; Geranylacetaat; Geraniol; Linalylacetaat; Pin-2(3)-en

Bewaar dit product voor later