LR Soul of Nature Citroenolie

71142
€7,89
Citroenolie
Op voorraad
1
Productgegevens
Merk: Soul Of Nature
  • Verfrissende geur die de zintuigen activeert en de stemming doet opleven
  • Geschikt voor kamergeuren of als geur voor de LR verzorgingsolie
  • 100 % natuurlijke essentiële olie
  • Botanische naam: Citrus Limon
  • let op toepassing
  • 10ml

Een natuurlijke essentiële olie met een activerende en stemming verbeterende geur.

Voel je gemotiveerd en verfrist. Ik voel me overal goed! De LR Soul of Nature Citroenolie uit Argentinië is voor iedereen die lichaam en geest wil activeren en de ziel wil verkwikken.

Ervaar de verfrissende geur van de 100% natuurlijke citroenolie op verschillende manieren – op de huid of met behulp van een geurdrager. Voor het aanbrengen op de huid mengt u gewoon een paar druppels van de etherische olie met de LR verzorgingsolie volgens onze DIY recepten en voelt u het positieve effect dicht bij uw huid. Gebruik voor het begeuren van een kamer een geurdrager zoals een geurlamp of verstuiver en adem diep in.

Voel hoe de geurende kracht van citroenolie uw welzijn positief kan beïnvloeden.

Geurprofiel: Fris, fruitig, pittig
Geurimpact: activerend, verfrissend, focussend
Oorsprong: Argentinië

Toepassing

Op de huid: Meng met de 100 ml LR Soul of Nature verzorgingsolie volgens onze DIY recepten. Houd u altijd aan de hoeveelheden die in het betreffende recept staan. Nooit onverdund op de huid aanbrengen!

In een geurverspreider: Gebruik in combinatie met een geurverspreider zoals een waxinelichtje, een geursteen of een verstuiver om de geur in de ruimte te verspreiden. Doe bijvoorbeeld 3-4 druppels in de verstuiver en verstuif gedurende 1 uur, max. 3 keer per dag. De geur heeft een paar minuten nodig om zich te ontvouwen.
Doe, in combinatie met een geurlampje, een paar druppels in de kom die al met water gevuld is en laat verdampen. Vul de kom na enige tijd opnieuw met warm water (anders bestaat het gevaar van breken en spatten). Altijd onder toezicht gebruiken. Maak de kom na gebruik goed schoon. Afzettingen kunnen worden verwijderd met de geurlampreiniger.
Niet puur gebruiken op kunststof oppervlakken.

WAARSCHUWINGEN VOOR GEVAREN:

Gevaar: Doe een paar druppels in een geurlamp, diffuser of geursteen gevuld met water en laat verdampen. De geur heeft een paar minuten nodig om zich te ontwikkelen. Na enige tijd bijvullen, anders bestaat het gevaar van spatten. Altijd onder toezicht gebruiken. Niet gebruiken op kunststof oppervlakken. Niet geschikt voor consumptie. Kan dodelijk zijn als het wordt ingeslikt en in de luchtwegen terechtkomt. Kan allergische huidreacties veroorzaken. Verdacht van het schaden van de vruchtbaarheid of het ongeboren kind. Bevat 3,7-dimethyl-6-octenyl-2-methylcrotonaat. Kan een allergische reactie veroorzaken / Indien medisch advies nodig is, gelieve de verpakking of het etiket bij de hand te houden.Buiten het bereik van kinderen houden. Bij besmetting: onmiddellijk een ANTIGIFCENTRUM/arts waarschuwen. NIET laten overgeven. Opgesloten houden. Gooi de inhoud/container weg in overeenstemming met de plaatselijke en landelijke voorschriften.

FAQ

De citroen groeit aan een citrusboom, die vooral wordt gekweekt in het Middellandse-Zeegebied en de
subtropen. Het vond zijn weg van China via Perzië naar Europa. In de 10e eeuw werd het al snel populair vanwege de gezondheidsvoordelen.

Ingrediënten

Geurolie 84929-31-7 (Citroen, extract)

Bewaar dit product voor later