LR Soul of Nature Cheerful Soul Geurmengeling

71150
€29,79
Geurolie
Op voorraad
1
Productgegevens
  • Geur olie mix van citroen, sinaasappel, roos en cederhout.
  • Voor een vrolijke sfeer in uw huis
  • Voor gebruik in een geurverspreider voor kamergeuren
  • 100 % natuurlijke essentiële oliën
  • let op toepassing
  • 10ml

Een geur olie mengsel voor uw positief geladen feel-good sfeer voor uw huis.

Wil je jezelf omringen met positieve energie? Begeur vervolgens uw vier muren met de LR Cheerful Soul geurolie melange met behulp van een geurdrager. Krijg momenten van geluk en positieve energie.

De oliecompositie van citroen, sinaasappel, roos en cederhout is de perfecte symbiose voor iedereen die zijn huis een goed humeur wil geven op basis van natuurlijke essentiële oliën.

Toepassing

Geurmengsel voor kamergeuren in een geurverspreider: Gebruik in combinatie met een geurverspreider, zoals een theelichtolielampje, een geursteen of een verstuiver voor kamergeuren, bijv. 3-4 druppels in de verstuiver doen en max. 3 x per dag gedurende 1 uur verstuiven. De geur heeft een paar minuten nodig om zich te ontvouwen. Doe, in combinatie met een geurlampje, een paar druppels in de kom die al met water gevuld is en laat verdampen. Vul de kom na enige tijd opnieuw met warm water (anders bestaat het gevaar van breken en spatten). Altijd onder toezicht gebruiken. Maak de kom na gebruik goed schoon. Afzettingen kunnen worden verwijderd met de geurlampreiniger. Niet puur gebruiken op kunststof oppervlakken. Het mengsel van geuroliën kan ideaal worden geïntegreerd in een stemmingsverlichtende feel-good routine.

WAARSCHUWINGEN VOOR GEVAREN:

Doe een paar druppels in een geurlamp, verstuiver of geursteen gevuld met water en laat verdampen. De geur heeft een paar minuten nodig om zich te ontvouwen. Na enige tijd bijvullen, anders bestaat het gevaar van spatten. Altijd onder toezicht gebruiken. Niet gebruiken op kunststof oppervlakken. Niet geschikt voor consumptie. Kan dodelijk zijn als het wordt ingeslikt en in de luchtwegen terechtkomt. Kan allergische huidreacties veroorzaken. Verdacht van het schaden van de vruchtbaarheid of het ongeboren kind. Bevat 3,7-dimethyl-6-octenyl-2-methylcrotonaat. Kan allergische reacties veroorzaken. Indien medisch advies nodig is, verpakking of etiket bij de hand houden.Buiten bereik van kinderen bewaren. Bij besmetting: onmiddellijk een ANTIGIFCENTRUM/arts waarschuwen. NIET laten braken.Achter slot bewaren.Inhoud/verpakking afvoeren in overeenstemming met plaatselijke en landelijke voorschriften.

UFI: U624-C0A2-300G-FVN6

FAQ

Citroen en sinaasappel (topnoot):
Fris, fruitig en pittig – de olie van citroen is een goede stemmingmaker en heeft een activerend, stemmingsopwekkend en motiverend effect. De olie van sinaasappel is een opwekkende energizer.

Roos (hartnoot):
Rozenolie heeft met haar bloemige, zoete geur een harmoniserende, hartopenende en stemmingsverlichtende werking.

Ceder (basisnoot):
Balsamico, houtachtige, warme cederolie heeft een opbeurend, stabiliserend, aardend effect en versterkt het zelfvertrouwen.

Ingrediënten

(R)-p-Mentha-1,8-dieen; p-Mentha-1,4-dieen; linalylacetaat; geranylacetaat; 3,7,7-trimethylbicyclo[4.1.0]hept-3-een; cumarine; pin-2(3)-een; d-p-Mentha-1(6),8-di-en-2-on

Bewaar dit product voor later