LR Soul of Nature Cheerful Soul Douchegel

71146
€17,99
Douchegel
Op voorraad
1
Productgegevens
  • Goedenavond douche voor hem en haar
  • Zachte reiniging en verzorging met 95 % natuurlijke ingrediënten*, waaronder 100 % natuurlijke essentiële oliën
  • In duurzame verpakking van gerecycled plastic (rPET)**.
  • Met een verkwikkende geur olie mix van citroen, sinaasappel, roos en cederhout
  • 200ml

De perfecte douchegel voor een gereinigde huid en een gelukkige ziel.

Krijg momenten van geluk – allemaal gecultiveerd onder de douche. De douchegel van LR Cheerful Soul met een verkwikkend geurende oliemix van citroen, sinaasappel, roos en cederhout laat u fris en goedgehumeurd onder de douche vandaan komen.

De zachte reiniging en verzorging met 95 % natuurlijke ingrediënten, waaronder 100 % natuurlijke etherische oliën, is voor iedereen die een goede gemoedskick en doucheverzorging op basis van natuurlijke cosmetica wenst.

Toepassing

Breng de aromadouchegel aan op de vochtige huid, masseer met ronddraaiende bewegingen tot zich een zijdezacht schuim heeft gevormd en spoel af. Sluit gewoon je ogen onder de douche en geniet van de goed humeur geur. De douchegel kan ideaal worden geïntegreerd in een verkwikkende welzijnsroutine en wordt bijzonder aanbevolen op momenten waarop het welzijn positief moet worden ondersteund.

FAQ

Citroen en sinaasappel (topnoot):
Fris, fruitig en pittig – de olie van citroen is een goede stemmingmaker en heeft een activerend, stemmingsopwekkend en motiverend effect. De olie van sinaasappel is een opwekkende energizer.

Roos (hartnoot):
Rozenolie heeft met haar bloemige, zoete geur een harmoniserende, hartopenende en stemmingsverlichtende werking.

Ceder (basisnoot):
Balsamico, houtachtige, warme cederolie heeft een opbeurend, stabiliserend, aardend effect en versterkt het zelfvertrouwen.

Ingrediënten

Aqua (water), natriumlauroylmethylisethionaat, cocamidopropyl betaïne, glycerine, natriumlaurylglucosecarboxylaat, laurylglucoside, dinatriumcocoylglutamaat, xanthaangom, natriumlauroylglutamaat, cesalpinia spinosa gom, Parfum (geur), citroenzuur, natriumchloride, natriumbenzoaat, natriumcacaoylglutamaat, propyleenglycol, kaliumsorbaat, sorbinezuur, limoneen, trinatriumethyleendiaminedisuccinaat, linalool, citral

Bewaar dit product voor later