LR MICROSILVER PLUS Clean Skin Set

71618
€54,99
Op voorraad
1
Productgegevens

🌟 Nieuw & beperkt! Ervaar de ultieme huidverzorgingsroutine voor een gezuiverde en verfijnde huidtextuur! 🌟

Deze exclusieve set is ontworpen om je huid diep te reinigen, te verfijnen en puistjes tegen te gaan. Met de krachtige antibacteriële werking van MICROSILVER BG™, krijg je een effectieve oplossing voor een zuivere en stralende huid.
– **Diepreinigende Crèmespoeling:** Deze crèmespoeling reinigt de huid diep, verwijdert onzuiverheden en overtollige olie, en helpt de poriën te verfijnen. Je huid voelt schoon en fris aan.
Р**Regulerende Gezichtscr̬me:** Onze gezichtscr̬me reguleert de huidbalans, hydrateert en vermindert overtollige olie, waardoor de huidtextuur gelijkmatiger wordt. Ideaal voor dagelijks gebruik om een stralende teint te behouden.
– **Anti-Puistjes Gel:** De anti-puistjes gel behandelt puistjes en onzuiverheden direct, vermindert roodheid en voorkomt nieuwe uitbraken. Het antibacteriële MICROSILVER BG™ helpt om een gezonde en gezuiverde huid te behouden.
Mis deze limited edition set niet voor een gezuiverde en verfijnde huidtextuur! Perfect voor een diepe reiniging en effectieve regulering van je huid. 🌿✨

Toepassing

REINIGEN HUIDVERZORGING :

STAP 1: Reinig uw gezicht ’s ochtends en ’s avonds grondig met MICROSILVER PLUS reinigingscrème.

STAP 2: Breng vervolgens MICROSILVER PLUS gezichtscrème aan.

STAP 3: Breng ter plekke een kleine hoeveelheid anti-vlekkengel aan op puistjes en onzuiverheden. Herhaal dit indien nodig meerdere keren per dag.

Bewaar dit product voor later