LR:GO Set

71132
€148,99
Voor, tijdens en na het sporten
Op voorraad
1
Productgegevens

siegel_10.jpg

  • Compleet sportsysteem ter ondersteuning met belangrijke voedingsstoffen voor, tijdens en na het sporten.

Bevat:

  • LR:GO PRE Performance Gel
  • LR:GO INTRA Performance Poeder
  • LR:GO POST Performance Shake met banaan-perzik smaak of chocolade

Het LR:GO Sportsystem biedt uw lichaam precies wat het nodig heeft om zijn atletische doelen op de best mogelijke manier te bereiken.

Met het LR:GO Sportsystem krijg je een holistische oplossing met alle belangrijke voedingsstoffen tijdens de verschillende trainingsfasen: voor, tijdens en na de training.

LR:GO PRE Performance Gel helpt u direct VOOR de training om de nodige prestaties van uw lichaam op te roepen en om met energie te beginnen.1,2,3
LR:GO INTRA Performance Powder helpt uw lichaam om vol te houden en op zijn best te presteren TIJDENS uw training. 4,5,6
LR:GO POST Performance Shake Choco helpt u te ontspannen en spieren op te bouwen 7,8 en helpt bij het herstel van kraakbeen en botten9.

1Pantotheenzuur draagt bij tot normale mentale prestaties. Pantotheenzuur draagt bij tot een normaal energiemetabolisme. Pantotheenzuur helpt vermoeidheid en moeheid te verminderen. Folaat, vitamine B12, magnesium dragen bij tot een normale mentale functie. Zink draagt bij tot een normale cognitieve functie.
2Magnesium draagt bij tot de vermindering van vermoeidheid en moeheid. Biotine en pantotheenzuur dragen bij tot een normaal energiemetabolisme.
3Calcium en magnesium dragen bij tot de normale werking van de spieren. Vitamine C draagt bij tot de normale collageenvorming voor een normale werking van het kraakbeen.
4Vitamine C, thiamine en niacine dragen bij tot een normaal energiemetabolisme. Vitamine C en vitamine B6 dragen bij tot de vermindering van vermoeidheid en moeheid.
5Ijzer draagt bij tot een normaal zuurstoftransport in het lichaam. Thiamine draagt bij tot een normale hartfunctie.
6Magnesium draagt bij tot het elektrolytenevenwicht.
7Proteïnen dragen bij tot een toename van de spiermassa.
8Magnesium en vitamine D dragen bij tot de instandhouding van een normale spierfunctie.
9Vitamine C draagt bij tot de normale collageenvorming voor een normale werking van het kraakbeen. Eiwitten dragen bij tot de instandhouding van normale botten.

Toepassing

De LR:GO PRE Performance Gel biedt u een effectieve ondersteuning bij de trainingsvoorbereiding. De praktische eenmalige dosis is perfect voor onderweg naar sport – gewoon openscheuren, genieten en aan de slag!

Neem 1 portie (50 g gel) voor de training. U kunt de PRE Performance Gel door uw trainingsmaaltijd of -drank roeren.

Het LR:GO INTRA Performance Powder ondersteunt je trainingssucces op de best mogelijke manier; meng eenvoudig de inhoud van één zakje (20 g poeder) met 300 ml water en drink tijdens het sporten.

De LR:GO POST Performance Shake ondersteunt je lichaam bij de opbouw van spieren en begeleidt het in de herstelfase. 1,2,3 Gewoon oplossen in water na uw training en genieten.

Roer 28 g poeder (3 maatlepels) door 300 ml water of gebruik een shaker.
Onmiddellijk na bereiding consumeren.

1Eiwitten dragen bij tot een toename van de spiermassa.
2Magnesium en vitamine D dragen bij tot de instandhouding van een normale spierfunctie.
3Vitamine C draagt bij tot een normale collageenvorming voor een normale werking van het kraakbeen. Eiwitten dragen bij tot de instandhouding van normale botten

FAQ

Wat is LR:GO?
LR:GO is een holistisch sportsysteem dat u in alle drie de trainingsfasen ondersteunt met een doordacht voedingsconcept, workoutvideo’s, expertvideo’s, voedings- en trainingsplannen.

Wat zijn de drie fasen van de opleiding?
Tijdens de training doorloopt uw lichaam verschillende fasen – in deze fasen heeft het verschillende behoeften en voedingsvereisten. LR:GO biedt u een holistisch productsysteem dat perfect is afgestemd op de behoeften van uw lichaam voor, tijdens en na de training.

Waarom is een holistisch sportsysteem gunstig?
Naast een plus aan speciale voedingsstoffen die uw lichaam in de verschillende trainingsfasen nodig heeft, is natuurlijk ook uw levensstijl van doorslaggevend belang voor uw trainingssucces. Met begeleiding over uitgebalanceerde voeding, de juiste workouts en tips van een gerenommeerde sportexpert, helpt LR:GO je om je persoonlijke doelen te bereiken.

Shake Choco

Ingrediënten: Rijst proteïne (46 %), erwten proteïne (18 %), mager cacaopoeder (Theobroma cacao L.) (15 %), dextrine, baobabvruchtenpulppoeder (Adansonia digitata L.) (5 %), verdikkingsmiddel: guarpitmeel, xanthaangom; natuurlijke aroma’s, L-glutamine (1,8 %), magnesiumcarbonaat, plantaardige oliën (palm, raapzaad), L-ascorbinezuur, antiklontermiddel: siliciumdioxide;
zoetstof: sucralose; DL-alfa-tocoferylacetaat, zinkgluconaat, riboflavine, cholecalciferol, foliumzuur, cyanocobalamine.

Banaan perzik

Ingrediënten: Dextrine, Rijst proteïne (20 %), erwten proteïne (20 %), zonnebloem proteïne (17 %), baobabvruchtenpulppoeder Adansonia digitata L.) (5 %), natuurlijke aroma’s, verdikkingsmiddel: guarpitmeel, xanthaangom; L-glutamine (1,8 %), kleurend levensmiddel (wortelsapconcentraat) (Daucus carota L.), magnesiumcarbonaat, plantaardige oliën (palm, raapzaad), L-ascorbinezuur, antiklontermiddel: siliciumdioxide; zoetstof: sucralose; DL-alfa-tocoferylacetaat, zinkgluconaat, riboflavine, cholecalciferol, foliumzuur, cyanocobalamine.

Bewaar dit product voor later