LR FIGUACTIVE Berry Snack Bar

71375
€34,29
Op voorraad
1
Productgegevens
Merk: FiguActive
  • Heerlijke chocolade bosbessen reep
  • – Slimme snack voor in de pauze
  • Vegetarisch, weinig suiker, alleen natuurlijke smaken
  • Hoog vezelgehalte
  • Met een hoog eiwitgehalte, vooral wei-eiwit
  • Vrij van palmolie, kunstmatige kleurstoffen en smaakversterkers
  • 210g

Bessenreep – voor zoete Me-Time momenten!

Gun jezelf een pauze – met onze smeltzachte LR FIGUACTIVE Enjoy Your Break Berry Bar! Deze chocolade-bessensnack is precies goed voor de hongerige momenten tussendoor. Heerlijk bessen, heerlijk chocolade! Met de LR FIGUACTIVE repen kun je op een slimme manier van het leven genieten!
De nieuwe LR FIGUACTIVE repen zijn onweerstaanbaar lekker en bevredigen de drang naar zoetigheid tussen de maaltijden door – zonder schuldgevoel! Ze bevorderen dagelijks slim eten en zijn ideaal voor onderweg.

Toepassing

Gebruik deze repen als slim tussendoortje wanneer je honger hebt.

Handig om weten

Wat u moet weten : LR FIGUACTIVE – DE VOORDELIGE WEG NAAR EEN GOED LICHAAMSGEVOEL

Kent u de producten van LR BODY MISSION en LR FIGUACTIVE al? LR FIGUACTIVE is uw persoonlijke bodyguard, die u ondersteunt bij het bereiken van uw individuele doelen. Afvallen1, gezond eten – je goed voelen!
Geniet elke dag van heerlijke shakes, lekkere soepen, knapperige vlokken en zoete repen2 – kies gewoon wat u wilt, zonder calorieën te hoeven tellen.
Modern, lekker en competent – dat is onze boodschap: een gezonde levensstijl kan zo lekker en leuk zijn!

Gewichtsbeheersing: Het vervangen van twee van de belangrijkste dagelijkse maaltijden in een caloriearm dieet door een dergelijke maaltijdvervanger (LR FIGUACTIVE Shakes, Soups en Flakes) draagt bij tot gewichtsverlies. Om het aangegeven effect te bereiken, moeten twee hoofdmaaltijden per dag worden vervangen.

Gewichtsbehoud: het vervangen van een van de dagelijkse hoofdmaaltijden in een caloriearm dieet door een dergelijke maaltijdvervanger (LR FIGUACTIVE Shakes, Soepen en Vlokken) draagt bij tot gewichtsbehoud na gewichtsverlies. Om het aangegeven effect te bereiken, moet elke dag één hoofdmaaltijd worden vervangen door een maaltijdvervanger.

Het is essentieel om ervoor te zorgen dat u voldoende vocht drinkt als onderdeel van een caloriearm dieet. Dagelijks is 2 tot 3 liter niet-calorische vloeistof nodig, bij voorkeur mineraalwater of ongezoete thee. Het product voldoet alleen aan zijn doel als onderdeel van een caloriearm dieet. Een evenwichtige en gevarieerde voeding en een gezonde levensstijl zijn essentieel. Andere voedingsmiddelen moeten in het dieet worden opgenomen. De maaltijd bevat alle noodzakelijke voedingsstoffen in voldoende hoeveelheden.

Ingrediënten/voedingswaardeinformatie

Met een hoog vezelgehalte en hoogwaardig wei-eiwit

Bewaar dit product voor later