Fiber Boost

71045
€30,99
Vezels
Op voorraad
1
Productgegevens
Merk: Lifetact

siegel_10.jpg

  • Voedingsvezels tegen hongerige honger
  • Voor algemeen welzijn in het dagelijks leven
  • Voor een aangenaam lichaamsgevoel
  • Laag in calorieën met de natuurlijke zoetheid van stevia
  • Vezelrijk uit 3 verschillende bronnen
  • Met het belangrijke sporenelement chroom voor een gereguleerde bloedsuikerspiegel en een gereguleerde voedingsstofwisseling1,
  • 210g

Fiber Boost drankpoeder – het vezelrijke voedingssupplement voor mensen die zich bewust zijn van hun figuur.

In het hectische dagelijkse leven betekent een onevenwichtige voeding vaak dat er te weinig vezels worden opgenomen*. Fiber Boost ondersteunt het lichaam met zijn hoge vezelgehalte uit 3 verschillende bronnen en smaakt heerlijk.

Iedereen weet het: Ontbijt of lunch was nog maar een paar uur geleden en onze maag doet weer verslag – maar er zijn nog een paar uur tot de volgende maaltijd. We grijpen snel naar calorierijke snacks. Vanaf nu is het beter om Fiber Boost, het calorie- en vezelrijke voedingssupplement met een laag caloriegehalte, te gebruiken.

Fiber Boost helpt niet alleen bij het eerste hongergevoel. Het voorziet ons ook van vezels en voorziet het lichaam van het belangrijke sporenelement chroom voor een gereguleerde nutriëntenstofwisseling1 en stabielere bloedsuikerspiegel2.

De natuurlijke plantensubstantie stevia zorgt voor een zoete smaak – zonder extra suiker en extra calorieën.

1 Chroom draagt bij tot een normaal metabolisme van macronutriënten.
2 Chroom helpt de normale bloedsuikerspiegel in stand te houden.

*69 procent van de mannen en 75 procent van de vrouwen haalt de DGE-richtlijn van 30 gram per dag niet. 2008 Max Rubner Instituut, Federaal Onderzoeksinstituut voor Voeding en Voedsel.

Gebruiksaanwijzing: Neem een portie Fiber Boost een keer per dag. Het wordt aanbevolen om tussen twee maaltijden door te nemen.

Bereiding: Roer twee afgestreken maatschepjes (één maatschepje = ca. 3,5 g) door 200 ml magere, lactosevrije melk (1,5 % vet) of water voor onmiddellijke consumptie. Gebruik ten minste één glas van 300 ml. Hiervoor adviseren wij de voorbereiding in de LR Shaker.

Let op: Zorg ervoor dat u genoeg drinkt. De aanbevolen dagelijkse inname mag niet worden overschreden. Voedingssupplementen zijn geen vervanging voor een gevarieerde en evenwichtige voeding, wat belangrijk is in combinatie met een gezonde levensstijl. Houd het product buiten het bereik van kleine kinderen. Goed gesloten, droog en op kamertemperatuur bewaren. Na gebruik goed sluiten.

Handig om weten

Belangrijke opmerking: Als u volgens de aanwijzingen in de verpakking afwijkt van de bereiding, verandert de voedingswaarde van de bereide portie. De meest effectieve manier om Fiber Boost te gebruiken is het volgen van de instructies van LR op de productverpakking.

Ingrediënten/voedingswaardeinformatie

Ingrediënten: Mengsel van johannesbroodpitmeel (Cerationia siliqua (L.)), guarpitmeel (Cyamopsis tetragonolobus (L.)), guarpitmeel (Cyamopsis tetragonolobus (L.)) en konjac (Amorphophallus konjac) (95%), zout, aroma’s, zoetstoffen (steviolglycosiden), antiklonteringsmiddelen (siliciumdioxide), chroom (III) chloride.

Bewaar dit product voor later