Depilève Duo Foliprime + Folifree 2 x 50 ml of 2* 200ml

71456
€42,00
Op voorraad
1
Productgegevens
EAN: 5414670033797
Merk: Depilève

Folifree is de allernieuwste haargroei-inhiberende behandeling van Depilève. Deze krachtige 2-staps behandeling wordt in kuurvorm toegepast om permanent de haargroei met maar liefst 85% te verminderen (resultaat na 8 à 12 behandeling), ongeacht haarkleur, huidskleur, de eventuele aanwezigheid van tatoo’s en zonder risico op huidbeschadiging, brandwonden of bijkomende pigmentatie. Geformuleerd met zeer krachtige kruidenextracten die de de vorming van de haren in de anagene fase verstoren. Wanneer de haarfolikel leeg is, dus onmiddellijk na het waxen, dient de behandeling gestart te worden. Folifree inhibeert de energiebevoorading van de mitochondriën van de stamcellen in de haarfolikel die op dat moment gestimuleerd worden om te starten met het vormen van een nieuwe haarwortel. Op deze manier wordt de haarfolikel geïnactiveerd en wordt de vorming van nieuwe haren tegengegaan.

  • Stap 1, Foliprime, verwijdt de haarfolikel waardoor het inhiberende Folifree Serum (stap 2) de haarfolikel beter kan binnendringen.
  • Stap 2, Folifree, dringt de haarfolikel binnen en verstoort er de vorming van nieuwe haartjes en de haargroei in de anagene fase.

Gebruik:

Breng Foliprime, stap 1, aan op de te behandelen zone onmiddellijk na het waxen en gedurende de daaropvolgende 10 dagen na douche en masseer in. Wacht vervolgens minstens 5 minuten (maximaal 20 minuten) om stap 2 FoliFree aan te brengen. Breng pas nadien bodylotion, dagcrème, deodorant, … aan. De huid en haarfolikels dienen rein en vrij toegankelijk voor de producten te zijn.

Verpakking: 2 flacons van 50 ml met pomp. of 150 ml

WAARSCHUWING:

Foliprime bevat gemberolie die de haarfolikel open zet. Dit veroorzaakt een warm, prikkend gevoel op de net geëpileerde huid. Dit is echter volledig normaal, doch kan als minder aangenaam ervaren worden. Dit gevoel verdwijnt na circa 15-30 minuten.

Folifree bevat krachtige natuurlijke extracten die haargroei inhiberen. Dit resulteert in een warme gloed op de net geëpileerde huid. Dit is echter volledig normaal, doch kan als minder aangenaam ervaren worden op warme zomerdagen. Dit gevoel verdwijnt na circa 1 à 2 uur.

Bewaar dit product voor later