Colostrum Compact

71217
€70,49
Op voorraad
1
Productgegevens
Merk: Lifetact
  • Biestcapsules voor dagelijkse consumptie
  • Voor algemeen welzijn
  • 800 mg waardevol, ontvet koebiestpoeder per dagrantsoen aanleveren
  • Met kwaliteitskeurmerk van SGS INSTITUT FRESENIUS
  • Zacht geproduceerd in Duitsland, met biest uitsluitend van Europese koeien
  • Inhoud: 60 capsules

Profiteer van het beste van de natuur!

Biestcapsules bevatten het beste van de eerste melk van de koe in een sterk geconcentreerde vorm. Het waardevolle biestpoeder in de capsules wordt verkregen uit de eerste moedermelk na de geboorte van een kalf. Alleen ontvet en zachtjes gevriesdroogd, de hoogwaardige ingrediënten blijven zo veel mogelijk behouden.

De hoogwaardige samenstelling van de capsules maakt Colostrum-capsules tot een kwaliteitsproduct Made in Germany, waarvan u op de kwaliteit kunt vertrouwen. LR gebruikt alleen overtollige biest voor de productie, die vooraf uitgebreid is getest.

Elke stap in de productie van biestcapsules gaat gepaard met strikte kwaliteitsparameters en de hoogste controlenormen. Naast de interne controles controleert de onafhankelijke SGS INSTITUT FRESENIUS regelmatig alle verwerkingsstappen en het eindproduct.
LR Colostrum producten dragen het INSTITUT FRESENIUS kwaliteitszegel, een van de sterkste onafhankelijke testzegels op de markt, als teken van hoge kwaliteit.

Toepassing

Gebruiksaanwijzing: Neem een capsule in de ochtend en een in de avond met een beetje water.

Niet consumeren met warme dranken.
Zorg voor een gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl.
Koel en droog bewaren.

Handig om weten

Om aan de hoge kwaliteitseisen te voldoen en om alle stappen op weg naar het eindproduct consequent te kunnen controleren, gebruikt LR voor haar biestproducten alleen het biestoverschot van Europese koeien. Elke productiepartij is herleidbaar tot de boerderij.

FAQ

Wat is colostrum?
Colostrum, ook wel biest genoemd, is bijzonder waardevol voor het koekalf vanwege zijn unieke voedingsstoffen – een uniek startpakket van moeder natuur zonder chemische toevoegingen. Voor de biestproducten gebruikt LR uitsluitend biest van koeien uit Europa en alleen van melkproducerende kwaliteitsbedrijven.

Wat gebeurt er met de kalveren?
De koe produceert meer biest dan het kalf nodig heeft. Alleen het overschot wordt gebruikt om de biestproducten te produceren.

Hoe wordt biest door LR geproduceerd?
LR gebruikt alleen biest vanaf de eerste uren na de geboorte van het kalf. Tijdens deze uren zijn de kwaliteit en de naaidichtheid het hoogst.
Het biest voor de productie van Colostrum Liquid wordt direct na extractie ingevroren. Tijdens de verdere verwerking wordt de grondstof ontvet en ontvet. De gevoelige ingrediënten zijn zeer gevoelig voor warmte. Daarom geeft LR de voorkeur aan een koud productieproces dat hen optimaal beschermt.

Waarom vertoont Colostrum Liquid soms verschillen in kleur en troebelheid?
Het is belangrijk om te weten dat de ondoorschijnendheid geen kwaliteitsdefect is. Aangezien biest een natuurlijk product is, zijn individuele fluctuatiemarges normaal.
Onze tips voor het bewaren van Colostrum Liquid:
– Donker en koel bewaren op een donkere en koele plaats
– Bewaren in de koelkast na opening
– Als er troebelheid optreedt, schudden voor consumptie.

Wat onderscheidt de biestproducten van LR?
De biestproducten van LR zijn de eerste biestproducten op de markt die het INSTITUT FRESENIUS-keurmerk hebben gekregen. Waarschijnlijk het strengste kwaliteitskeurmerk op dit moment, bevestigt het het zeer hoge kwaliteitsniveau door onafhankelijke, regelmatige, verborgen controles. Bovengemiddelde uitgaven voor kwaliteit en veiligheid garanderen een bijzonder hoogwaardig product.

LR gebruikt alleen biest van Europese koeien voor haar biestproducten. Dit betekent: hoge kwaliteitsnormen, ook in de productie, en kortere transportafstanden.

LR gebruikt alleen de overtollige melk van de eerste paar uur omdat het de rijkste melk is. Om ervoor te zorgen dat Colostrum Liquid zijn hoge waarde aan ingrediënten behoudt en eetbaar is voor de mens, gebruikt LR een zacht koud productieproces.

Ingrediënten

Ingrediënten: 77 % koemelkpoeder (koemelkpoeder, ontvet), gelatine, scheidingsmiddel (magnesiumzouten van vetzuren), kleurstof (titaniumdioxide).

Bewaar dit product voor later