Cistus Incanus Capsules

71054
€46,99
Met zink en vitamine C
Op voorraad
1
Productgegevens
Merk: Lifetact
  • Met zink en vitamine C voor een gezond immuunsysteem
  • 72% Cistus Incanus extract
  • 100% vitamine C en 20% zink per dagrantsoen
  • Zuivere plantaardige capsuleomhulsel
  • Inhoud: 60 capsules

Vitamine C en Zink1 – de ondersteuning van een gezond immuunsysteem

De lichaamseigen verdediging werkt voortdurend, zonder op te houden. Met de capsules verrijkt met vitamine C en zink kunt u een waardevolle bijdrage leveren aan het functioneren van uw immuunsysteem. Slechts twee capsules per dag voorzien in uw dagelijkse vitamine C-behoeften.

1 Wetenschappelijk bevestigd door de Europese Autoriteit voor voedselveiligheid: Vitamine C en zink dragen bij tot de normale werking van het immuunsysteem.

Toepassing

Gebruiksaanwijzing: Neem 2 x 1 capsules per dag met een beetje water.

De aanbevolen dagelijkse inname niet overschrijden. Voedingssupplementen zijn geen vervanging voor een gevarieerde en evenwichtige voeding, wat belangrijk is in combinatie met een gezonde levensstijl. Houd het product buiten het bereik van kleine kinderen. Koel en droog bewaren.

Handig om weten

Naar de fabriek
De Cistus Incanus plant behoort tot het geslacht van de cistusrozen uit de familie van de cistusfamilie en is voornamelijk afkomstig uit het warme Middellandse Zeegebied (bijv. Griekenland en Turkije). Bij goede klimatologische omstandigheden groeit de plant tot een meter groot en draagt mooie roze tot violette bloemen in de bloeiperiode van april tot juni, die een diameter van 4 tot 6 centimeter bereiken.

Kweekproces
Helaas is de kweekproces van de Cistus Incanus plant een hopeloze onderneming, aangezien de cistusroos met zijn grijze haren uitsluitend in het wild groeit. De Cistus Incanus plant komt overal in het Middellandse Zeegebied voor, waar hij het best gedijt op kalksteen of silicaatrotsen (macchia) te midden van verschillende heide- en struikformaties.

FAQ

Wat is Cistus Incanus?
De geschiedenis van deze plant begint in de 4e eeuw voor Christus. In het Midden-Oosten, Noord-Afrika en het Europese Middellandse Zeegebied werd Cistus Incanus al snel erg populair als lekkere thee.

Wat heeft LR baat bij deze plant?
Alleen de gesneden bladeren worden verwerkt. Hout en stelen worden consequent gesorteerd. Permanente kwaliteitscontroles tijdens het productieproces garanderen de hoogste zuiverheid en kwaliteit.

Kan ik Cistus Incanus voor een langere periode gebruiken?
U kunt de Cistus Incanus-capsules zonder aarzeling over een langere periode gebruiken.

Welke grondstof gebruikt LR in haar product?
We gebruiken Cistus Incanus ssp. tauricus. Deze plant groeit in het wild in de natuur, niet op plantages.

Hoe wordt de grondstof verwerkt?
De bladeren van de plant worden verzameld, gedroogd, gereinigd en gesneden voordat ze worden verwerkt tot een waterig brouwsel door gerenommeerde extractfabrikanten. Dit extract wordt gedroogd en uiteindelijk in capsules gevuld. Het beschreven proces is een standaardtechnologie voor de productie van extracten.

Er is overal thee of brouwsel te krijgen. Wat is het voordeel van capsules?
De capsules bevatten een extract van Cistus Incanus. Een extract wordt verkregen uit een waterige infusie, die wordt ingedikt tot een brouwsel en uiteindelijk wordt onderworpen aan een voorzichtig droogproces. Het extract wordt in capsules gevuld. In de regel wordt het innemen van een capsule als zeer aangenaam ervaren.

Ingrediënten/voedingswaardeinformatie

Ingrediënten: Ingrediënten Cistus Incanus extract (cistus extract, 72%), capsule-omhulsel (hydroxypropylmethylcellulose), L-ascorbinezuur (9%), zinkgluconaat (1,3%), antiklontermiddel (magnesiumzouten van vetzuren, siliciumdioxide), kleurstof (titaniumdioxide).

Bewaar dit product voor later