Body Mission set 28 dagen

71127
€283,49
28 dagen set
Op voorraad
1
Productgegevens

Figu Active Flakes – Crunchy Cranberry: Inbegrepen in de box

Figuactive Welcome Box: Inbegrepen in de box
  • Body Mission 28 dagen programma om af te slanken met plezier
  • Begeleidt u met afwisseling en nuttige tips op weg naar uw gewenste gewicht*.
  • Met een gecoördineerd programma van smakelijke maaltijden en ideale dieetbegeleiders
  • Bevat de dieetbegeleiders Protein Power, ProBalance, Herbal Fasting Tea, LR Shaker, incl. portie dosis
  • Met ondersteunende tools, zoals de motiverende online afslankbegeleider en tips van experts.
  • Ontwikkeld door voedingsdeskundigen volgens de huidige wetenschappelijke normen.

LR LIFETAKT Body Mission 28 dagen set

Gewoon afvallen met de LR LIFETAKT Body Mission! Het is meestal gemakkelijker gezegd dan gedaan om van het gewicht af te komen. Veel gewichtsverlies concepten zijn gecompliceerd of kunnen nauwelijks worden volgehouden. De LR LIFETAKT Body Mission is anders! Het eenvoudige programma neemt u bij de hand en leidt u direct naar uw gewenste gewicht. Met de Body Mission 28 Days Set komen de Figu Active producten precies 28 dagen lang naar u toe. Het enige wat u hoeft te doen is uw favoriete smaak te kiezen uit de heerlijke shakes, soepen, vlokken en bars.

De Body Mission is gebaseerd op 3 pijlers:

Voeding: Het wordt hier nooit saai! De gevarieerde variëteiten en smaken van Figu Active en de grote keuze aan online recepten motiveren u om de koers te blijven varen. De Figu Active producten leveren ook alle belangrijke voedingsstoffen.
Behulpzame dieetbegeleiders: Protein Power, cell essence food, Kruidenthee en een gratis LR Shaker. Met deze producten wordt de weg naar het gewenste cijfer nog gemakkelijker. Zij ondersteunen uw project met waardevolle mineralen, hoogwaardige eiwitten en caloriearme vloeistoffen.

Oefening: Om nog sneller zichtbare resultaten te bereiken, ondersteunen wij u met effectieve sportoefeningen voor alle moeilijkheidsgraden!

Motivatie: De Body Mission is uw persoonlijke coach voor gewichtsverlies. Hier krijgt u sterke ondersteuning door middel van gewichtsopvolging en motivatiemails. Daarnaast motiveert uw online community u met tips en ervaringen van andere deelnemers aan Body Mission.

Leuke extra’s: Wij begeleiden u met gedetailleerde informatie en nuttige tips voor uw dagelijkse voeding. De online afslankcoach motiveert je elke dag en voorziet je van recepten en succesverhalen!

* Het vervangen van twee van de dagelijkse hoofdmaaltijden als onderdeel van een caloriearm dieet door een dergelijke maaltijdvervanger draagt bij aan gewichtsverlies.

Handig om weten

De Online Coach

Elke Body Mission bevat een individuele code. Het geeft u exclusieve toegang tot de online afslankbegeleidingscoach, een webportaal dat uw vooruitgang documenteert en u elke dag motiveert. De online afslankbus begeleidt u op weg naar uw gewenste gewicht. Hij is er altijd en overal voor u, bijvoorbeeld op uw smartphone! Volg uw gewichtsverloop, stel uw persoonlijke voedingsplan samen, ontdek gezonde recepten en succesverhalen of deel uw eigen successen! Zo is afvallen leuk!

Toepassing

Kies gewoon je smaak, begin je Body Mission en voel je goed! Kies uw favorieten uit het gevarieerde Figu Active assortiment en ga aan de slag!

Vervang twee maaltijden per dag door één Figu Active maaltijdvervanger per dag. Een portie Figu Active Shake, soep, vlokken of bar vervangt een volledige maaltijd.*

Tussen de hoofdmaaltijden door ondersteunt u de dieetgenoten: De kruidenthee is geschikt als caloriearme vloeistof, ProBalance in en geniet u het beste van de eiwitrijke drank tussen het eten en het slapengaan.

*Op basis van één van de drie gemiddelde maaltijden per dag met een energie-inname van 2000 kcal per dag.

Bewaar dit product voor later