Aloe Vera – nutri-repair set (shampoo, conditioner + masker)

71604
€38,99
Op voorraad
1
Productgegevens

🌿 Ontdek onze Nutri-Repair haarverzorgingsset voor stralend gezond haar, vanaf de wortels tot de punten!

– **Nutri-Repair Shampoo:** Reinig je haar op milde wijze met onze voedende shampoo, verrijkt met maximaal 45% aloë vera gel en een Nutri-Oil-Repair-Complex van 7 oliën. Het reinigt effectief terwijl het haar wordt gevoed en verstevigd.
– **Nutri-Repair Conditioner:** Verwen je haar met onze conditioner die rijk is aan aloë vera gel en een mix van voedende oliën. Het hydrateert en versterkt je haar, waardoor het zijdezacht en gemakkelijk doorkambaar wordt.
– **Nutri-Repair Haarmasker:** Geef je haar een intensieve behandeling met ons haarmasker, doordrenkt met aloë vera gel en het Nutri-Oil-Repair-Complex. Het herstelt en revitaliseert beschadigd haar, waardoor het er weer gezond en glanzend uitziet.
Deze complete set biedt alles wat je nodig hebt voor een optimale haarverzorging, beschermt tegen haarbreuk en laat je haar stralen van gezondheid! 🌿💁‍♀️

Een briljante prestatie in een team

Of het nu lang of kort, licht of donker haar, licht of donker haar – als u gezond en mooi haar op de lange termijn wilt, moet u vertrouwen op de juiste haarverzorging. Het regelmatige gebruik van haarshampoo, conditioner en masker is de belangrijkste en meest voorkomende vorm van haarshampoo, -conditioner en -masker. In de LR ALOE VIA Nutri-Repair haarverzorgingslijn komen aloë vera gel en 7 natuurlijke oliën samen in een unieke combinatie.

De Aloë Vera Nutri-Repair Hair Shampoo bevat 45% Aloë Vera Gel en 45% Organic Bamboo Extract. Het reinigt op milde wijze, versterkt het haar van buitenaf en voorziet het haar en de hoofdhuid van vocht.

De Aloë Vera Nutri-Repair Hair Conditioner met 15 % Aloë Vera Gel en Nutri Oil Repair Complex van 7 oliën voedt en herstelt het haar van binnenuit zonder het te verzwaren. Bovendien wordt het haaroppervlak gladgestreken en verzegeld.

Het Aloë Vera Nutri-Repair Hair Mask met 7 natuurlijke oliën en 15% Aloë Vera gel voedt en herstelt het haar in de diepte en vult poreuze plekken. Bovendien geeft het de haarstabiliteit terug en beschermt het het haar tegen haarbreuk op de lange termijn.

Toepassing

Gebruik bij voorkeur altijd shampoo en conditioner bij elke haarwasbeurt. Breng een hoeveelheid shampoo ter grootte van een walnoot aan op nat haar, masseer het haar zachtjes in en spoel het grondig uit. Breng vervolgens een hoeveelheid conditioner ter grootte van een walnoot zachtjes aan op nat haar en werk in lengten en punten. Laat 2 à 3 minuten inwerken en spoel af. Vervang de conditioner 1-2 keer per week door het Deep Repair Mask. De Aloë Vera Nutri-Repair Leave-In kuur is de perfecte aanvulling voor bescherming tegen hitte en vocht tussendoor.

Handig om weten

Studie:

  • Zijdezachte gladheid: tot 3 x gemakkelijker doorkambaar*.
  • Gezonde glans: meer dan 90 % minder haarbreuk*.
  • Vitaliserende geur: 95 % van de testpersonen houdt van de geur**.
Bewaar dit product voor later