Aloe Vera Drinking Gel – Intense Sivera

71040
€43,69
Met brandnetelextract
Op voorraad
1
Productgegevens
Merk: Lifetact

šŸŒæ Verwen uzelf met ons product voor algemeen welzijn, doordrenkt met natuurlijke ingrediĆ«nten:

– **90% AloĆ« Vera bladgel:** Onze formule is verrijkt met 90% aloĆ« vera bladgel, een natuurlijk ingrediĆ«nt dat bekend staat om zijn kalmerende en hydraterende eigenschappen. Het ondersteunt uw algehele welzijn door het lichaam van binnenuit te voeden en te hydrateren.
– **7% Bloesemhoning:** Met 7% bloesemhoning voegen we een vleugje zoetheid toe aan ons product, terwijl het tegelijkertijd rijk is aan antioxidanten en andere voedingsstoffen die uw immuunsysteem ondersteunen en uw algehele gezondheid bevorderen.
– **Met brandnetelextract voor een hoog siliciumgehalte:** Onze formule bevat brandnetelextract, dat bekend staat om zijn hoog siliciumgehalte, wat belangrijk is voor de gezondheid van de botten, gewrichten en huid.
– **Gecertificeerd door SGS INSTITUT FRESENIUS en IASC:** Ons product is gecertificeerd door gerenommeerde instanties zoals SGS INSTITUT FRESENIUS en de International Aloe Science Council (IASC), wat garant staat voor de hoogste kwaliteit en zuiverheid.
– **Ideaal te combineren met Super Omega:** Ons product kan ideaal worden gecombineerd met Super Omega voor een uitgebalanceerde en complete ondersteuning van uw algehele welzijn.

-**1l


Ervaar de voordelen van onze natuurlijke formule voor algemeen welzijn en geniet van een gezonde en gebalanceerde levensstijl! šŸŒ±āœØ

Een echte specialist voor uw welzijn: de Aloƫ Vera Drinkgel Intense Sivera met netelextract en echte honing.

De Aloƫ Vera Drinking Gel Intense Sivera combineert de positieve eigenschappen van de Aloƫ Vera Drinking Gel Intense Sivera met het extract van brandnetelextract.

Wetenschappelijk onderzoek is de basis voor innovatieve productconcepten. Daarom investeert LR veel tijd en geld om altijd voorop te lopen in wetenschap en onderzoek. De Aloƫ Vera Drinkgel Intense Sivera is slechts ƩƩn voorbeeld van hoe LR waardevolle natuurlijke ingrediƫnten combineert tot producten van de hoogste kwaliteit voor u.

AloĆ« Vera Drinkgel Intense Sivera staat op de Keulse lijstĀ®. De Keulse lijstĀ® bevat een lijst van voedingssupplementen met een geminimaliseerd risico op doping die zijn getest op anabole steroĆÆden en stimulerende middelen door een van de meest vooraanstaande laboratoria ter wereld op het gebied van NEM-analyse van dopingmiddelen. Alle verdere informatie is te vinden op de website van Keulen ListĀ® op www.koelnerliste.com

Aanbevolen dosering: 3 x daags 30 ml Aloƫ Vera Sivera, bij voorkeur voor de maaltijd (eventueel verdunnen met water of vruchtensap). Schudden voor gebruik.

Recept: Probeer Aloƫ Vera Drinking Gel Intense Sivera met een glas sinaasappelsap, of meng de gel in een vers gemixte smoothie met veel gezonde groenten en fruit.

Na opening in de koelkast bewaren en snel consumeren

Handig om weten

Voor LR worden 23 miljoen aloƫ vera bladeren per jaar geoogst. Ze worden uitsluitend gekweekt in de Mexicaanse hooglanden, waar ze de allerbeste groeiomstandigheden vinden. Ze worden geteeld zonder het gebruik van pesticiden! De oogst gebeurt uitsluitend met de hand.

De Aloƫ Vera Drinking Gel is een natuurlijk product en de kleur van de gel kan in de loop van de tijd veranderen. Dit heeft geen invloed op de kwaliteit.

FAQ

Hoe kan men zorgen voor meer beweging in het dagelijks leven?
Steeds meer mensen bewegen te weinig. We brengen veel tijd door aan ons bureau, we reizen met de auto naar ons werk, er zijn bijna overal roltrappen en liften. Zelfs met kleine trucjes kunt u veel meer beweging krijgen in uw dagelijks leven en iets doen voor uw conditie. Korte afstanden kunnen gemakkelijk te voet of op de fiets worden afgelegd. Als u met het openbaar vervoer reist, kunt u een station eerder verlaten en lopen. In plaats van gebruik te maken van liften, kunt u altijd gebruik maken van de trap en ’s avonds een wandeling maken in plaats van op de bank voor de TV te zitten.

Waar bestaat Aloƫ Vera Drinkgel uit?
De bladeren van de aloƫ vera plant zijn zeer vlezig. De bladeren zijn aan de buitenkant omgeven door een dikke, groene bladschors. De binnenkant van de bladeren bestaat uit gelachtig, parenchymatisch weefsel, de aloƫ vera bladgel. Alleen deze bladgel met al zijn waardevolle ingrediƫnten wordt gebruikt voor de Drinkgel.

Waarom gebruikt LR alleen de Aloƫ Vera Barbadensis Miller voor de productie van Aloƫ Vera producten?
Van de meer dan 200 soorten aloƫ vera is Barbadensis Miller de enige soort die als levensmiddel kan worden gebruikt. De vaak genoemde Aloƫ Arborescens heeft een zeer hoog lendenengehalte en is daarom niet geschikt voor consumptie. LR gebruikt daarom alleen Aloƫ Vera Barbadensis Miller voor de productie van Aloƫ Vera producten

Kan je thuis een aloƫ vera plant opensnijden en de gel zomaar opdrinken?
Het is niet aan te raden om de pure bladgel van de aloĆ« vera plant in onbewerkte vorm te consumeren. De bast van de bladeren moet zuiver van de binnenste gel worden gescheiden. Onder de bast bevindt zich een laagje aloĆÆne, dat bij een onjuiste verwerking als dik, geel sap tevoorschijn komt. Het moet zorgvuldig worden verwijderd voor consumptie. Dit moet gebeuren onder deskundig toezicht. AloĆÆne is een zeer sterk laxerend ingrediĆ«nt, dat bij inname in hoge concentraties tot diarree kan leiden. Alle LR AloĆ« Vera Drinkgels worden daarom regelmatig onderworpen aan zorgvuldige aloĆÆnetests. AloĆ« vera heeft ook een bittere smaak in zijn pure vorm. In ieder geval is het gemakkelijker om een AloĆ« Vera Drinkgel van LR te consumeren – en het smaakt beter.

Worden de aloƫ vera planten die LR gebruikt voor de aloƫ vera drink gel onder biologische omstandigheden geteeld?
De teelt van de aloƫ vera planten in Mexico is niet officieel gecertificeerd door een biologische keurmerk, maar LR zorgt er strikt voor dat het gebruik van meststoffen, pesticiden en andere chemicaliƫn volledig wordt vermeden. Dit wordt regelmatig gecontroleerd door de SGS INSTITUT FRESENIUS.

Is de Aloƫ Vera Drinking Gel van LR de enige Aloƫ Vera drank op de markt met het SGS INSTITUT FRESENIUS kwaliteitszegel?
Op dit moment dragen alleen LR’s AloĆ« Vera Drinkgels het strenge SGS INSTITUT FRESENIUS-keurmerk.

Wat is SGS INSTITUT FRESENIUS?
De SGS INSTITUT FRESENIUS reikt vandaag de dag een van de hardste en meest begeerde kwaliteitslabels uit, onder andere voor voeding en voedingssupplementen. Sinds 2003 maakt de SGS INSTITUT FRESENIUS deel uit van de SociƩtƩ GƩnƩrale de Surveillance (SGS), die in de 19e eeuw in Frankrijk werd opgericht om graaninspecties uit te voeren. Tegenwoordig richt het bedrijf zich op diensten op het gebied van laboratoriumanalyse en certificering van levensmiddelen en consumptiegoederen.

Wat is het verschil tussen het SGS INSTITUT FRESENIUS-keurmerk en andere keurmerken?
Er zijn veel verschillende keurmerken en laboratoriumdienstverleners in de levensmiddelensector. De SGS INSTITUT FRESENIUS is echter een van de bekendste testzegels op de markt naast andere aanbieders zoals Ɩkotest of Stiftung Warentest. SGS INSTITUT FRESENIUS heeft deze faam bereikt door al meer dan 35 jaar de hoogste kwaliteit te garanderen – een duurzaam concept dat werkt: SGS INSTITUT FRESENIUS is een van de hardste kwaliteitslabels op de markt van vandaag! Een ander punt is de regelmatigheid van de controles. Het zegel is niet gebaseerd op selectieve controles, maar garandeert de conditie van permanent hoge kwaliteitsnormen. Talrijke voorafgaande tests van het betreffende product worden uitgevoerd om de verzegeling te verkrijgen. Alles wordt eenvoudig gecontroleerd: van de grondstoffen tot elke stap van de verwerking tot het vullen en verder. Verborgen testaankopen van de SGS INSTITUT FRESENIUS zijn ook bedoeld om de kwaliteit van het eindproduct te waarborgen. LR ondergaat vrijwillig een dergelijke strenge en gedetailleerde controle om de hoge kwaliteit van haar producten te certificeren.

Wat is de IASC (International Aloe Science Council)?
Het IASC is een wetenschappelijke vereniging die zich inzet voor de verspreiding en het gebruik van kennis over de positieve eigenschappen van de Aloƫ Vera-fabriek. Het IASC, gevestigd in Maryland (VS), biedt de mogelijkheid om Aloƫ Vera producten volgens strenge normen te certificeren om de kwaliteit ervan te benadrukken.

Wat zijn in-process controles en welke rol spelen ze in de productie van LR’s AloĆ« Vera Drinkgel?
In-proces controles zijn een belangrijk en zeer uitgebreid proces om het gehele productieproces stap voor stap te bewaken. Tijdens de productie worden na elke productiestap monsters genomen. Dit om de hoogst mogelijke kwaliteit van de Aloƫ Vera Drinkgels te garanderen.

Kan het onderzoekslaboratorium van LR QualitƤtskontrolle in Ahlen alle belangrijke meetmethoden uitvoeren die nodig zijn om de hoge kwaliteit van de gel te bereiken? In hoeverre verschilt het van andere laboratoria?
Als Europa’s grootste importeur van AloĆ« Vera heeft LR zich gespecialiseerd in de analyse van deze fabriek, zodat bijna alle tests kunnen plaatsvinden in het LR Quality Control laboratorium in Ahlen. Alleen NMR-spectroscopie en aloĆÆneanalyse worden uitgevoerd in een speciaal laboratorium. Toch is er nauwelijks een ander laboratorium in Duitsland waar aloĆ« vera vaker wordt onderzocht dan LR. Dankzij jarenlange ervaring, kennis van specifieke ingrediĆ«nten, een uitgebreid analyseportfolio en zo’n groot aantal monsters beschikt LR over een van ’s werelds meest vooraanstaande laboratoria voor aloĆ« vera analyse.

Ingrediƫnten/voedingswaarde informatie

Ingrediƫnten: Aloƫ Vera (Barbadensis Miller) Gel1 (90 %), bloemenhoning (7 %), brandnetelextract (2 %), zuurteregelaar (citroenzuur), stabilisator (xanthaangom), antioxidant (L-ascorbinezuur), conserveringsmiddel (kaliumsorbaat).

Bewaar dit product voor later