Aloe Vera Drinking Gel – Immune Plus

71038
€43,69
Aloe Vera Drink Gel
Op voorraad
1
Productgegevens
Merk: Lifetact

šŸŒæ Versterk uw immuunsysteem met onze drievoudige plus formule:

– **85% zuivere AloĆ« Vera bladgel:** Verrijkt met 85% zuivere aloĆ« vera bladgel, een natuurlijk ingrediĆ«nt dat bekend staat om zijn hydraterende en kalmerende eigenschappen. Het ondersteunt niet alleen het immuunsysteem, maar bevordert ook een gezonde spijsvertering en algeheel welzijn.
– **Met gember, citroen en honing:** Onze formule is verrijkt met gember, citroen en honing, krachtige ingrediĆ«nten die bekend staan om hun immuunversterkende eigenschappen. Samen vormen ze een natuurlijke boost voor uw immuunsysteem en helpen ze uw lichaam zich te verdedigen tegen ziekteverwekkers.
– **Met immune boosters vitamine C, zink en selenium:** Onze formule bevat vitamine C, zink en selenium, essentiĆ«le voedingsstoffen die bijdragen aan een gezond immuunsysteem en de weerstand van het lichaam tegen infecties versterken.
– **Uitstekende kwaliteit – made in Germany:** Wij bieden een product van uitstekende kwaliteit, geproduceerd volgens de hoogste normen in Duitsland, zodat u kunt vertrouwen op de effectiviteit en betrouwbaarheid ervan.
– **Volledig zonder lendenen*: Onze formule is volledig vrij van lendenen*, waardoor het geschikt is voor mensen met specifieke dieetvereisten.

-**1l

Ervaar de kracht van natuurlijke immuniteit met onze drievoudige plus formule, voor een sterk en veerkrachtig immuunsysteem! šŸ‹šŸÆšŸŒæ

De 3-voudige plus voor uw immuunsysteem

De innovatieve Aloƫ Vera Drinking Gel Immune Plus ondersteunt uw immuunsysteem op drie manieren:

+ VERSTERKING: Bestaande immuuncellen worden versterkt1
+ ACTIVERING: De productie van nieuwe immuuncellen wordt geactiveerd1,2
+ STIMULERING: Het immuunsysteem kan sneller reageren1,3

Want de intelligente combinatie van ingrediƫnten van natuurlijke oorsprong zorgt voor een effectief effect:

– De LR ALOE VERA Drink Gel Immune Plus versterkt, activeert en stimuleert het immuunsysteem.4 AloĆ« Vera is een actieve ingrediĆ«ntencombinatie van acemannan, vitaminen, sporenelementen, mineralen en enzymen.
INGWER bevat essentiƫle oliƫn, gingerol, hars en harszuren. Het is ook rijk aan vitamine C en bevat magnesium, ijzer, calcium, kalium, natrium en fosfor.
HONEY is heilzaam – omdat het bioactieve stoffen en antioxidanten bevat. De werkzame bestanddelen zouden een gunstig effect hebben.
LEMON is van nature rijk aan vitamine C en wordt vaak gebruikt als huismiddel.
VITAMINE C versterkt het immuunsysteem en beschermt de cellen tegen oxidatieve stress.1,5 Vitamine C heeft ook een positieve invloed op tal van andere processen in het menselijk lichaam.10
ZINC activeert het immuunsysteem.1 Het behoort tot de essentiƫle sporenelementen in het lichaam en is belangrijk voor metabole reacties.6
SELENA activeert het immuunsysteem.1 Aangezien het lichaamseigen metabolisme geen selenium kan produceren, moet het dagelijks aan het lichaam worden toegevoerd.

De basis: de allrounder Aloƫ Vera

Al duizenden jaren wordt de aloƫ vera plant gewaardeerd om zijn unieke samenstelling van ingrediƫnten. De bladfilet in de plant bevat meer dan 200 vitale stoffen. Het versterkt ook de biologische beschikbaarheid van belangrijke voedingsstoffen. Zo worden vitaminen beter geabsorbeerd door het lichaam.7-9

+ UW ENERGIEPROVIDER: De essentiĆ«le actieve bestanddelen in LR’s AloĆ« Vera Drinkgel zorgen voor meer energie en vitaliteit.7 De biobeschikbaarheid van de actieve bestanddelen wordt vergroot.
+ UW IMMUNITIEBESCHERMING: De Aloƫ Vera Drinkgel van LR versterkt het immuunsysteem en houdt de eigen processen van het lichaam in balans.8
+ UW REGENERATOR: De Aloƫ Vera Drinkgel van LR ondersteunt de opbouw en regeneratieprocessen.9
+ UW SUBSTANTIEWIJZIGINGSPROFIEL: De Aloƫ Vera-gel stimuleert de stofwisseling.7

Voor onze Aloƫ Vera Drinkgel gebruiken we alleen de pure bladfilet van Aloƫ Barbadensis Miller. Deze bevindt zich in het blad van de aloƫ vera plant en is vrij van aloƫ*.

1Vitamine C, zink en selenium dragen bij aan de normale werking van het immuunsysteem. Ā²Zink heeft een functie in de celdeling. 3Vitamine C draagt bij aan een normaal energiemetabolisme. 4De vitamine C in de AloĆ« Vera Drinkgel draagt bij aan een normale werking van het immuunsysteem. 5Vitamine C helpt de cellen te beschermen tegen oxidatieve stress. 6Zink draagt bij aan een normaal zuur-base metabolisme. 7De vitamine C in de LR AloĆ« Vera Drinkgel draagt bij aan een normaal energiemetabolisme. 8De vitamine C in de LR AloĆ« Vera Drinkgel draagt bij aan een normale werking van het immuunsysteem. 9De vitamine C in de LR AloĆ« Vera Drinkgel helpt bij het verminderen van vermoeidheid en vermoeidheid en draagt bij aan de regeneratie van de verminderde vorm van vitamine E. 10Vitamine C draagt bij aan de normale collageenvorming voor een normale werking van de bloedvaten, de botten en de huid. Vitamine C draagt bij aan een normaal energiemetabolisme, een normale werking van het zenuwstelsel.

*onder de aantoonbaarheidsgrens van 0,1 ppm (=0,1 mg/L). AloĆÆne is een hydroxyanthraceen derivaat (HAD)

Consumptieadvies: 3 x daags 30 ml Aloƫ Vera Drinkgel Immuun Plus, het beste voor de maaltijd (eventueel verdund met water of vruchtensap).

Recept idee: Drink de Aloƫ Vera Drinking Gel Immune Plus met een glas vruchtensap naar keuze, of meng de gel met yoghurt, fruit en wat cornflakes voor een gezond ontbijt.

Schudden voor gebruik. Eenmaal geopend, bewaar het in de koelkast en consumeer het snel. Overschrijd de aangegeven, aanbevolen dagelijkse inname niet. Voedingssupplementen zijn geen vervanging voor een gevarieerde en evenwichtige voeding, wat samen met een gezonde levensstijl belangrijk is. Houd het product buiten het bereik van kleine kinderen.

Handig om weten

Bij LR voldoet kwaliteit aan competentie

Uniek hoge kwaliteit
Alleen de LR Aloƫ Vera Drinkgels zijn bekroond met het SGS INSTITUT FRESENIUS en het IASC-keurmerk voor:

  • Hoge productkwaliteit – gemaakt van pure aloĆ« vera bladgel*.
  • Duurzame teelt in Mexico
  • Zachte verwerking en hoge productienormen

Jarenlange ervaring
LR Aloƫ Vera Drinkgel staat voor de kwaliteit van Duitsland:

  • LR is al meer dan 17 jaar een aloĆ« vera expert.
  • Eigen productie in een van de modernste AloĆ« Vera-productiefaciliteiten in Duitsland
  • Samenwerking met gerenommeerde deskundigen

Niet alleen gezond, maar ook heerlijk
De LR AloĆ« Vera Drinkgels bieden niet alleen ondersteuning in de meest uiteenlopende situaties, maar bieden ook een breed scala aan smaken. Of het nu gaat om een natuurlijke brandnetelnoot of een aangename honingsmaak – er is voor elk wat wils.

FAQ

Hoe kun je zorgen voor meer beweging in het dagelijks leven?
Steeds meer mensen oefenen niet genoeg. We brengen veel tijd door op onze bureaus, reizen naar het werk wordt gedaan met de auto, roltrappen en liften zijn bijna overal. Zelfs met een paar kleine trucjes kunt u veel meer bewegen in het dagelijks leven en iets doen voor uw conditie. Korte afstanden kunnen gemakkelijk te voet of op de fiets afgelegd worden. Als u met het openbaar vervoer reist, kunt u Ć©Ć©n halte eerder uitstappen en te voet gaan. Gebruik in plaats van liften altijd de trap als dat mogelijk is en maak ’s avonds een wandeling in plaats van op de bank voor de tv te zitten.

Waaruit bestaat Aloƫ Vera Drinkgel?
De bladeren van de Aloƫ Vera plant zijn zeer vlezig. De bladerenZe zijn aan de buitenkant omgeven door een dikke groene bladschors. De binnenkant van de bladeren bestaat uit gelachtig, parenchymatisch weefsel, de aloƫ vera bladgel. Alleen deze bladgel met al zijn waardevolle ingrediƫnten wordt gebruikt voor de Drinkgel.

Waarom gebruikt LR alleen Aloƫ Vera Barbadensis Miller voor de productie van Aloƫ Vera producten?
Van de meer dan 200 soorten Aloƫ Vera is Barbadensis Miller de enige die als voedsel kan worden gebruikt. De vaak genoemde Aloƫ Arborescens is zeer hoog in het lendenstuk en daardoor ongeschikt voor consumptie. LR gebruikt daarom alleen Aloƫ Vera Barbadensis Miller voor de productie van Aloƫ Vera producten.

Kan men thuis een aloƫ vera plant opensnijden en de gel zomaar opdrinken?
Het is niet aan te raden om de pure bladgel van de aloĆ« vera plant in onverwerkte vorm te consumeren. De bast van de bladeren moet schoon worden gescheiden van de gel van binnen. Onder de bast bevindt zich een laagje lendenen, dat als een dik geel sap uitkomt als het niet goed verwerkt is. Het moet zorgvuldig worden verwijderd voordat het wordt geconsumeerd. Dit moet gebeuren onder deskundige begeleiding. AloĆÆne is een zeer sterk laxeermiddel dat bij hoge concentraties tot diarree kan leiden. Alle aloĆ« vera drinkende gels van LR worden daarom regelmatig onderworpen aan zorgvuldige lendenproeven. Bovendien heeft aloĆ« vera in zijn pure vorm een bittere smaak. In ieder geval is het makkelijker om een AloĆ« Vera Drinkgel van LR te consumeren – en het smaakt beter.

Worden de Aloƫ Vera planten gebruikt voor de Aloƫ Vera Drinkgel die onder biologische omstandigheden wordt geteeld?
De teelt van de aloƫ vera planten in Mexico is niet officieel gecertificeerd met een biologisch keurmerk, maar LR vermijdt het gebruik van meststoffen, pesticiden en andere chemicaliƫn. Dit wordt regelmatig gecontroleerd door de SGS INSTITUT FRESENIUS.

Is de Aloƫ Vera Drinkgel van LR de enige Aloƫ Vera drank op de markt met het SGS INSTITUT FRESENIUS-keurmerk?
Momenteel draagt alleen de Aloƫ Vera Drinkgel van LR het strenge kwaliteitszegel van SGS INSTITUT FRESENIUS.

Wat is SGS INSTITUT FRESENIUS?
Vandaag de dag kent de SGS INSTITUT FRESENIUS een van de zwaarste en meest begeerde kwaliteitskeurmerken toe, ook voor voedingsmiddelen en voedingssupplementen. Sinds 2003 maakt de SGS INSTITUT FRESENIUS deel uit van de SociƩtƩ GƩnƩrale de Surveillance (SGS), die in de 19e eeuw in Frankrijk werd opgericht om graaninspecties uit te voeren. Vandaag de dag richt het bedrijf zich op diensten op het gebied van laboratoriumanalyse en certificering van voedingsmiddelen en consumptiegoederen.

Waarin verschilt het kwaliteitszegel SGS INSTITUT FRESENIUS van andere keurmerken?
Er zijn veel verschillende keurmerken en laboratoriumdienstverleners in de levensmiddelensector. De SGS INSTITUT FRESENIUS is echter een van de bekendste keurmerken op de markt naast andere aanbieders zoals Ɩkotest of Stiftung Warentest. De SGS INSTITUT FRESENIUS heeft deze reputatie opgebouwd door al meer dan 35 jaar garant te staan voor de hoogste kwaliteit – een duurzaam concept dat werkt: SGS INSTITUT FRESENIUS is nu een van de hardste kwaliteitskeurmerken op de markt! Een ander punt is de regelmatigheid van de controles. Het zegel is niet gebaseerd op selectieve controles, maar garandeert de voorwaarde van permanent hoge kwaliteitsnormen. Alleen al om het zegel te verkrijgen, worden talrijke voorafgaande tests uitgevoerd op het desbetreffende product. Gewoonweg wordt alles gecontroleerd: van de grondstoffen tot elke afzonderlijke stap van de verwerking, tot de vulling en verder. Verborgen testaankopen van SGS INSTITUT FRESENIUS zijn ook bedoeld om de kwaliteit van het eindproduct te waarborgen. LR ondergaat vrijwillig dergelijke strenge en gedetailleerde controles om de hoge kwaliteit van haar producten te certificeren.

Wat is de IASC (International Aloe Science Council)?
Het IASC is een wetenschappelijke vereniging die zich bezighoudt met de verspreiding en exploitatie van kennis over de positieve eigenschappen van de aloƫ vera plant. Het IASC, gevestigd in Maryland (VS), biedt de mogelijkheid om aloƫ vera producten te certificeren volgens strenge normen om de kwaliteit ervan te benadrukken.

Wat zijn in-process controles en welke rol spelen ze bij de productie van de Aloƫ Vera Drinkgel van LR?
In-process controles zijn een belangrijke en zeer uitgebreide methode om het hele productieproces stap voor stap te monitoren. Tijdens de productie worden na elke afzonderlijke productiestap monsters genomen. Dit om de hoogst mogelijke kwaliteit van de Aloƫ Vera Drinking Gels te garanderen.

Kan het onderzoekslaboratorium van de LR Quality Control in Ahlen alle belangrijke meetmethoden uitvoeren die nodig zijn om de hoge kwaliteit van de gel te bereiken? In hoeverre verschilt het van andere laboratoria?
Als Europa’s grootste importeur van aloĆ« vera heeft LR zich gespecialiseerd in de analyse van deze fabriek, zodat bijna alle tests in het laboratorium van LR Quality Control in Ahlen kunnen worden uitgevoerd. Alleen NMR-spectroscopie en aloĆÆne-analyse worden uitgevoerd in een speciaal laboratorium. Toch is er nauwelijks een ander laboratorium in Duitsland waar aloĆ« vera vaker wordt onderzocht dan bij LR. Dankzij jarenlange ervaring, kennis van specifieke ingrediĆ«nten, een uitgebreid analyseportfolio en zo’n groot aantal monsters is LR wereldwijd een van de toonaangevende laboratoria voor aloĆ« vera analyse.

Ingrediƫnten/voedingswaardeinformatie

Aloe Vera (Barbadensis Miller) GelĀ¹ (85 %), BlĆ¼tenhonig (8 %), Ingwersaft (Zingiber officinale) (6 %), Zitronensaftkonzentrat (Citrus limon) (0,4 %), Vitamin C (L-AscorbinsƤure), SƤuerungsmittel (CitronensƤure), Stabilisator (Xanthan), Konservierungsstoff (Kaliumsorbat), Zinkcitrat-3-hydrat, Natriumselenit.


Bewaar dit product voor later