Aloe Vera Drinking Gel – Honey

71247
€37,90
Op voorraad
1
Productgegevens
Merk: Lifetact

šŸŒæ Ontdek de drie basisbouwstenen voor uw gezondheid met onze hoogwaardige formule:

– **Verzorgt, beschermt en ondersteunt de energiestofwisseling:** Onze formule biedt een algehele verzorging van uw gezondheid door het ondersteunen van de energiestofwisseling, het beschermen van het lichaam tegen schadelijke invloeden en het bevorderen van een gezonde stofwisseling.
– **90% AloĆ« Vera bladgel:** Verrijkt met een hoog gehalte aan aloĆ« vera bladgel, een natuurlijk ingrediĆ«nt dat bekend staat om zijn hydraterende en kalmerende eigenschappen voor de huid en het lichaam.
– **Met 9% waardevolle honing:** Onze formule bevat 9% waardevolle honing, die niet alleen een heerlijke smaak toevoegt, maar ook rijk is aan antioxidanten en andere voedingsstoffen die de gezondheid ondersteunen.
– **75% van de aanbevolen dagelijkse dosis vitamine C:** Een dagelijks portie van onze formule voorziet u van 75% van de aanbevolen dagelijkse dosis vitamine C, een essentiĆ«le vitamine die bijdraagt aan een gezond immuunsysteem en algemeen welzijn.
– **Uitstekende kwaliteit – gemaakt in Duitsland:** Wij bieden een product van uitstekende kwaliteit, vervaardigd volgens de hoogste normen in Duitsland, zodat u kunt vertrouwen op de effectiviteit en betrouwbaarheid ervan.

-**1l

Ervaar de voordelen van onze gezondheidsformule, met de kracht van aloĆ« vera en waardevolle honing, voor een vitaal en gezond leven! šŸÆšŸŒæ

Aloe Vera Gel Honey – set per 3

De 3 basisbouwstenen voor uw gezondheid

+ VERZORING: Biedt essentiƫle voedingsstoffen en verbetert het gebruik van voedingsstoffen1
+ ONDERSTEUNT celvernieuwing en uw immuunsysteem2,3
+ METABOLISME: Uw energiestofwisseling is verbeterd4

NATUURLIJK: 90 % aloƫ vera bladgel, 90 % aloƫ vera bladgel
HANDELINGEN: Met 9 % honing en vitamine C
LEKKER: Met een aangename, natuurlijke honingsmaak.

De basis: de allrounder Aloƫ Vera

Aloƫ vera is een echte allrounder dankzij de vele actieve ingrediƫnten. Speciaal voor de Aloƫ Vera Drinkgels gebruikt LR uitsluitend hoogwaardige Aloƫ Vera gel. Dus de LR Aloƫ Vera Drinkgel laat je ten volle van je leven genieten, omdat het je lichaam voorziet, beschermt, regenereert en activeert.5,6

+ UW ENERGIE VERZORGER: De essentiƫle actieve bestanddelen van de aloƫ vera gel zorgen voor meer energie en vitaliteit4. De biobeschikbaarheid van de werkzame stoffen wordt verhoogd.
+ De Aloƫ Vera gel versterkt het immuunsysteem en houdt de eigen processen van uw lichaam in balans.5
+ De aloƫ vera-gel ondersteunt de opbouw en regeneratie van de aloƫ vera-gel6.
+ UW MATERIƋLE WIJZIGINGSPROFI: De aloĆ« vera-gel stimuleert de stofwisseling.4

1 Vitamine C verhoogt de ijzeropname en draagt bij tot een normaal energiemetabolisme.
2 Vitamine C draagt bij tot de normale collageenvorming voor een normale bot-, kraakbeen- en huidfunctie.
3 Vitamine C draagt bij tot het normaal functioneren van het immuunsysteem.
4 De vitamine C in de LR Aloƫ Vera Drinking Gel draagt bij aan een normaal energiemetabolisme.
5 De vitamine C in de LR Aloƫ Vera Drinkgel draagt bij aan een normaal functioneren van het immuunsysteem.
6 De vitamine C in de LR Aloƫ Vera Drinkgel draagt bij aan de vermindering van vermoeidheid en vermoeidheid en aan de regeneratie van de verminderde vorm van vitamine E.

AloĆ« Vera Drinkgel staat traditioneel met honing op de Keulse lijstĀ®. De Keulse lijstĀ® bevat een lijst van voedingssupplementen met een geminimaliseerd risico op doping die zijn getest op anabole steroĆÆden en stimulerende middelen door een van de meest vooraanstaande laboratoria ter wereld op het gebied van NEM-analyse van dopingmiddelen. Alle verdere informatie is te vinden op de website van Keulen ListĀ® op www.koelnerliste.com

*Lijninhoud onder de detectiegrens van <0,1mg/L

Toepassing

Aanbevolen dosering: 3 x daags 30 ml Aloƫ Vera Drinkgel Traditioneel met honing, bij voorkeur voor de maaltijd (eventueel verdunnen met water of vruchtensap).

Recept: Probeer Aloƫ Vera Drinking Gel Traditonell met honingtijd met een glas sinaasappelsap, of meng de gel in een vers gemixte smoothie met veel gezond fruit en gezonde groenten.

Schudden voor gebruik. Na opening in de koelkast bewaren en snel consumeren. De aanbevolen dagelijkse inname niet overschrijden. Voedingssupplementen zijn geen vervanging voor een gevarieerde en evenwichtige voeding, wat belangrijk is in combinatie met een gezonde levensstijl. Houd het product buiten het bereik van kleine kinderen.

Handig om weten

Bij LR komt kwaliteit en competentie samen

Unieke hoge kwaliteit
Alleen de LR Aloƫ Vera Drinkgels worden bekroond met de SGS INSTITUT FRESENIUS en het IASC-zegel voor drinken:

  • Hoge productkwaliteit – gemaakt van pure AloĆ« Vera bladgel*.
  • Duurzame teelt in Mexico
  • Zorgvuldige verwerking en hoge productienormen

Jarenlange ervaring
LR Aloƫ Vera Drinkgel staat voor kwaliteit gemaakt in Duitsland:

  • LR is al meer dan 17 jaar expert op het gebied van AloĆ« Vera.
  • Eigen productie in een van de modernste aloĆ« vera-fabrieken in Duitsland
  • Samenwerking met gerenommeerde deskundigen

Niet alleen gezond, maar ook heerlijk.
De LR AloĆ« Vera Drinkgels bieden niet alleen ondersteuning in de meest uiteenlopende situaties in het leven, maar ook in verschillende smaken. Of het nu gaat om een natuurlijke brandnetelnoot of een aangename honingsmaak – er is hier voor elk wat wils.

De Aloƫ Vera Drinking Gel is een natuurlijk product en de kleur van de gel kan in de loop van de tijd veranderen. Dit heeft geen invloed op de kwaliteit.

FAQ

Hoe kan men zorgen voor meer beweging in het dagelijks leven?
Steeds meer mensen bewegen te weinig. We brengen veel tijd door aan ons bureau, we reizen met de auto naar ons werk, er zijn bijna overal roltrappen en liften. Zelfs met kleine trucjes kunt u veel meer beweging krijgen in uw dagelijks leven en iets doen voor uw conditie. Korte afstanden kunnen gemakkelijk te voet of op de fiets worden afgelegd. Als u met het openbaar vervoer reist, kunt u een station eerder verlaten en lopen. In plaats van gebruik te maken van liften, kunt u altijd gebruik maken van de trap en ’s avonds een wandeling maken in plaats van op de bank voor de TV te zitten.

Waar bestaat Aloƫ Vera Drinkgel uit?
De bladeren van de aloƫ vera plant zijn zeer vlezig. De bladeren zijn aan de buitenkant omgeven door een dikke, groene bladschors. De binnenkant van de bladeren bestaat uit gelachtig, parenchymatisch weefsel, de aloƫ vera bladgel. Alleen deze bladgel met al zijn waardevolle ingrediƫnten wordt gebruikt voor de Drinkgel.

Waarom gebruikt LR alleen de Aloƫ Vera Barbadensis Miller voor de productie van Aloƫ Vera producten?
Van de meer dan 200 soorten aloƫ vera is Barbadensis Miller de enige soort die als levensmiddel kan worden gebruikt. De vaak genoemde Aloƫ Arborescens heeft een zeer hoog lendenengehalte en is daarom niet geschikt voor consumptie. LR gebruikt daarom alleen Aloƫ Vera Barbadensis Miller voor de productie van Aloƫ Vera producten.

Kan je thuis een aloƫ vera plant opensnijden en de gel zomaar opdrinken?
Het is niet aan te raden om de pure bladgel van de aloĆ« vera plant in onbewerkte vorm te consumeren. De bast van de bladeren moet zuiver van de binnenste gel worden gescheiden. Onder de bast bevindt zich een laagje aloĆÆne, dat bij een onjuiste verwerking als dik, geel sap tevoorschijn komt. Het moet zorgvuldig worden verwijderd voor consumptie. Dit moet gebeuren onder deskundig toezicht. AloĆÆne is een zeer sterk laxerend ingrediĆ«nt, dat bij inname in hoge concentraties tot diarree kan leiden. Alle LR AloĆ« Vera Drinkgels worden daarom regelmatig onderworpen aan zorgvuldige aloĆÆnetests. AloĆ« vera heeft ook een bittere smaak in zijn pure vorm. In ieder geval is het gemakkelijker om een AloĆ« Vera Drinkgel van LR te consumeren – en het smaakt beter.

Worden de aloƫ vera planten die LR gebruikt voor de aloƫ vera drink gel onder biologische omstandigheden geteeld?
De teelt van de aloƫ vera planten in Mexico is niet officieel gecertificeerd door een biologische keurmerk, maar LR zorgt er strikt voor dat het gebruik van meststoffen, pesticiden en andere chemicaliƫn volledig wordt vermeden. Dit wordt regelmatig gecontroleerd door de SGS INSTITUT FRESENIUS.

Is LR’s AloĆ« Vera Drinking Gel de enige AloĆ« Vera drank op de markt met het SGS INSTITUT FRESENIUS kwaliteitskeurmerk?
Op dit moment dragen alleen LR’s AloĆ« Vera Drinkgels het strenge SGS INSTITUT FRESENIUS-keurmerk.

Wat is SGS INSTITUT FRESENIUS?
De SGS INSTITUT FRESENIUS reikt vandaag de dag een van de hardste en meest begeerde kwaliteitslabels uit, onder andere voor voedingsmiddelen en voedingssupplementen. Sinds 2003 maakt de SGS INSTITUT FRESENIUS deel uit van de SociƩtƩ GƩnƩrale de Surveillance (SGS), die in de 19e eeuw in Frankrijk is opgericht om graaninspecties uit te voeren. Tegenwoordig richt het bedrijf zich op diensten op het gebied van laboratoriumanalyse en certificering van levensmiddelen en consumptiegoederen.

Wat is het verschil tussen het SGS INSTITUT FRESENIUS-kwaliteitskeurmerk en andere keurmerken?
Er zijn veel verschillende keurmerken en laboratoriumdienstverleners in de levensmiddelensector. De SGS INSTITUT FRESENIUS is echter een van de bekendste testzegels op de markt naast andere aanbieders zoals Ɩkotest of Stiftung Warentest. SGS INSTITUT FRESENIUS heeft deze faam bereikt door al meer dan 35 jaar de hoogste kwaliteit te garanderen – een duurzaam concept dat werkt: SGS INSTITUT FRESENIUS is een van de hardste kwaliteitslabels op de markt van vandaag! Een ander punt is de regelmatigheid van de controles. Het zegel is niet gebaseerd op selectieve controles, maar garandeert de conditie van permanent hoge kwaliteitsnormen. Talrijke voorafgaande tests van het betreffende product worden uitgevoerd om de verzegeling te verkrijgen. Alles wordt eenvoudig gecontroleerd: van de grondstoffen tot elke stap van de verwerking tot het vullen en verder. Verborgen testaankopen van de SGS INSTITUT FRESENIUS zijn ook bedoeld om de kwaliteit van het eindproduct te waarborgen. LR ondergaat vrijwillig een dergelijke strenge en gedetailleerde controle om de hoge kwaliteit van haar producten te certificeren.

Wat is de IASC (International Aloe Science Council)?
Het IASC is een wetenschappelijke vereniging die zich inzet voor de verspreiding en het gebruik van kennis over de positieve eigenschappen van de Aloƫ Vera-fabriek. Het IASC, gevestigd in Maryland (VS), biedt de mogelijkheid om Aloƫ Vera producten volgens strenge normen te certificeren om de kwaliteit ervan te benadrukken.

Wat zijn in-process controles en welke rol spelen ze in de productie van LR’s AloĆ« Vera Drinkgel?
In-proces controles zijn een belangrijk en zeer uitgebreid proces om het gehele productieproces stap voor stap te bewaken. Tijdens de productie worden na elke productiestap monsters genomen. Dit om de hoogst mogelijke kwaliteit van de Aloƫ Vera Drinkgels te garanderen.

Kan het onderzoekslaboratorium van LR QualitƤtskontrolle in Ahlen alle belangrijke meetmethoden uitvoeren die nodig zijn om de hoge kwaliteit van de gel te bereiken? In hoeverre verschilt het van andere laboratoria?
Als een van Europa’s grootste importeurs van AloĆ« Vera heeft LR zich gespecialiseerd in de analyse van deze fabriek, zodat bijna alle tests kunnen plaatsvinden in het LR Quality Control laboratorium in Ahlen. Alleen NMR-spectroscopie en aloĆÆneanalyse worden uitgevoerd in een speciaal laboratorium. Toch is er nauwelijks een ander laboratorium in Duitsland waar aloĆ« vera vaker wordt onderzocht dan LR. Dankzij jarenlange ervaring, kennis van specifieke ingrediĆ«nten, een uitgebreid analyseportfolio en zo’n groot aantal monsters beschikt LR over een van ’s werelds meest vooraanstaande laboratoria voor aloĆ« vera analyse.

Ingrediƫnten

Ingrediƫnten: Aloƫ Vera (Barbadensis Miller) Gel1 (90%), bloemenhoning (9%), zuurteregelaar (citroenzuur), stabilisator (xanthaangom), antioxidant (L-ascorbinezuur), conserveringsmiddel (kaliumsorbaat).

Bewaar dit product voor later