Aloë Vera Balancing and Toning Reinigingsmelk Set

71305
€33,90
Op voorraad
1
Productgegevens
  • Evenwichtige reinigingsmelk & tonic set
  • Evenwichtige reinigingsmelk: reinigt de huid op milde wijze
  • Verhelderende toner: verzacht en verfrist de huid
  • Verwijdert make-up resten en onzuiverheden
  • Met 50% bio aloë vera & wilde roos extract
  • Beperkte set

Aloë Vera Balancing and Toning Reinigingsmelk Set

zachte reiniging voor een frisse zomerhuid

Kent u onze LR ALOE VIA zachte gezichtsreinigers met de kracht van aloë vera al? Ze zijn zo licht en verfrissend dat ze perfect zijn voor een eenvoudige en natuurlijke huidverzorging, vooral in de zomer.
De balancerende reinigingsmelk met aloë vera reinigt de huid op milde wijze van vuil en make-upresten. Zelfs de droge en gevoelige huid wordt in alle zachtheid gereinigd en beschermd. De delicate emulsie met 50% aloë vera en verkwikkend biologisch wilde roosextract bereidt de huid optimaal voor op een opfrissing met de Clarifying Toner met Aloë Vera.
De zachte, alcoholvrije Aloë Vera Clarifying Toner, die 50% aloë vera gel bevat, zuivert en verfrist de huid op milde wijze na de reiniging met de balancerende Aloë Vera Reinigingsmelk en hydrateert haar. Vuil en make-up resten worden grondig verwijderd zonder het natuurlijke evenwicht van de huid te verstoren. Biologisch wilde roosextract verstevigt de huid tijdens het reinigen.

Toepassing

Breng de reinigingsmelk elke dag, ’s ochtends en ’s avonds, met uw vingertoppen aan op uw vochtige gezicht, hals en décolleté. Spoel af met warm water en tonifieer tot slot uw gezicht met de Clarifying Toner met Aloë Vera. Giet het op een wattenschijfje en wrijf het zachtjes over uw gezicht, hals en décolleté. Vermijd het gebied rond de ogen. Breng dan een huidverzorgingsproduct aan.

Handig om weten

Biologisch wilde roosextract staat bekend om zijn vochtinbrengende eigenschappen en wordt daarom bijzonder aanbevolen voor de droge huid.
Tip van de expert: De toner hoeft niet te worden afgespoeld, omdat hij al verzorgende en vochtinbrengende bestanddelen bevat. De formule met 50% aloë vera helpt droge lijntjes en een vermoeide huid tegen te gaan. Voor een extra boost kunt u een schoon wattenschijfje met de toner doordrenken en op het gezicht aanbrengen.

Bewaar dit product voor later