Active Freedom capsules

71050
€36,49
voor het spier- en skeletstelsel
Op voorraad
1
Productgegevens
Merk: Lifetact

šŸŒæ Wil je je botten en spieren gezond houden? Ontdek onze unieke formule die je helpt om normale botten en spieren te behouden!

Onze capsules dragen bij aan het behoud van normale botten en spieren, terwijl ze ook bijdragen aan de normale vorming van bindweefsel voor een algehele gezondheid.
Ze zijn verrijkt met belangrijke voedingsstoffen zoals vitamine E, D en mangaan, die essentieel zijn voor een gezond lichaam.
Bovendien zijn onze capsules lactose- en glutenvrij, waardoor ze geschikt zijn voor verschillende dieetbehoeften.
Perfect als aanvulling op onze Aloƫ Vera Drinkgel Actieve Freedom, bieden deze capsules een complete ondersteuning voor je gezondheid.
Inhoud: 60 capsules
Ontdek zelf de voordelen van onze formule en geef je lichaam de ondersteuning die het verdient!
#Gezondheid #Voedingssupplementen #Botten #Spieren #Vitamines #Glutenvrij #Lactosevrij

Actieve Freedom capsules – Capsules voor het spier- en skeletstelsel

Geniet van bewegingsvrijheid zonder beperkingen! Met de ondersteuning van botten, spieren en bindweefsel voorziet u uw bewegingsapparaat van belangrijke voedingsstoffen voor een perfecte werking. De optimale aanvulling op de Active Freedom capsules is de Aloƫ Vera Drinking Gel Active Freedom.

1 Vitamine D draagt bij tot de instandhouding van normale botten en tanden, evenals tot de instandhouding van een normale spierfunctie.

2 Mangaan draagt bij aan de normale bindweefselvorming.

Toepassing

Gebruiksaanwijzing: Neem 2 x daags Ć©Ć©n capsule met een glas water voor of na de maaltijd.

De aanbevolen dagelijkse inname niet overschrijden. Voedingssupplementen zijn geen vervanging voor een gevarieerde en evenwichtige voeding, wat belangrijk is in combinatie met een gezonde levensstijl. Het mag niet worden ingenomen met bekende allergieĆ«n voor chondroĆÆtine en glucosaminesulfaat. Houd het product buiten het bereik van kleine kinderen. Niet geschikt voor schelpdierenallergieĆ«n.

IngrediĆ«nten: Glucosaminesulfaat (schaaldieren) (54%), gelatine, chondroĆÆtinesulfaat (8,1%), vitamine E, mangaangluconaat, scheidingsmiddel (magnesiumzouten van vetzuren), vitamine D, kleurstof (titaniumdioxide).


Bewaar dit product voor later